Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σερβία: Πριγκιπικός γάμος με άρωμα... Ελλάδας! Οι Έλληνες εφοπλιστές που είναι καλεσμένοι (Photos)

6 Οκτωβρίου 2017 15:27
Σερβία: Πριγκιπικός γάμος με άρωμα... Ελλάδας! Οι Έλληνες εφοπλιστές που είναι καλεσμένοι (Photos)

Πριγκιπικός γάμος με άρωμα Ελλάδας θα γίνει αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στο Βελιγράδι.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος Καραγεώργεβιτς (γιος του πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μαρία ντα Γκλόρια της Ορλεάνης) θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ντανίκα Μαρίνκοβιτς στον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόστιμο - σοκ: Θα πληρώνετε μέχρι 500 ευρώ κλήση αν δεν κάνετε αυτό το πολύ απλό και καθημερινό πράγματα!

Στον γάμο θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες και μέλη εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών, μαζί φυσικά με μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, η ελληνική παρουσία δεν θα λείπει από τον γάμο, καθώς, σύμφωνα με την Espresso, στη λίστα ξεχωρίζουν τα ονόματα των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Λάτση, Λαιμού και Γουλανδρή, οι οποίες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια σχέσεις με τον πατέρα του γαμπρού, πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας, και τη δεύτερη σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι!

Ο γάμος θα τελεστεί με λαμπρότητα και τιμές, καθώς θεωρείται ιστορικός για το πρώην βασίλειο της Σερβίας, αφού θα είναι ο πρώτος που θα πραγματοποιηθεί 95 χρόνια μετά τον γάμο του βασιλιά Αλέξανδρου του Μεγάλου με τη βασίλισσα Μαρία το 1922 και 16 χρόνια μετά τη διά νόμου επιστροφή της βασιλικής οικογένειας από την εξορία στο Λευκό Παλάτι.

Πηγή: Espresso

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share