Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επικό fail: Όταν σταμάτησε ρυσή κυλιόμενη σκάλα του αεροπλάνου σταμάτησε ξαφνικά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας... «πάγωσε»! (video)

6 Οκτωβρίου 2017 10:28
Επικό fail: Όταν σταμάτησε ρυσή κυλιόμενη σκάλα του αεροπλάνου σταμάτησε ξαφνικά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας... «πάγωσε»! (video)

Μάλλον... στραβά ξεκίνησε η επίσκεψη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στη Μόσχα προκειμένου να συζητήσει deals δισεκατομμυρίων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το αεροσκάφος που τον μετέφερε είχε μόλις αγγίξει ρωσικό έδαφος και ο μονάρχης κατέβαινε από την ολόχρυση κυλιόμενη σκάλα του, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι αυτή είχε «κολλήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης Αντριάνας, που την έχασε μέσα σε ένα 24ωρο από ανεύρυσμα! (Photos)

Μετά το πρώτο ξάφνιασμα, ο βασιλιάς αναγκάστηκε να κατέβει τα τελευταία σκαλοπάτια... σαν κοινός θνητός, ωστόσο όπως φαίνεται στο βίντεο αυτό δεν τον έκανε να χάσει το χαμόγελό του.

Ας ελπίσουμε πως αυτή η ατυχία άμα τη άφιξή του στη Ρωσία να μην αποτελεί προμήνυμα για το μέλλον των συζητήσεών του με τον ρώσο πρόεδρο, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνίες δισεκατομμυρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - Twitter: Νέα αποθέωση για Μαυρίδη και κράξιμο για τα βάναυσα αγωνίσματα!

Είναι η πρώτη φορά που σαουδάραβας μονάρχης επισκέπτεται τη Ρωσία, από την ίδρυση της χώρας το 1926 -κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ ήταν τότε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το νέο ανεξάρτητο κράτος.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share