Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο από το Λας Βέγκας: Αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν πολίτες την ώρα που «πέφτουν» πυροβολισμοί!

4 Οκτωβρίου 2017 14:27
Σοκαριστικό βίντεο από το Λας Βέγκας: Αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν πολίτες την ώρα που «πέφτουν» πυροβολισμοί!

Το βίντεο που έχει ληφθεί από κάμερες που είχαν πάνω τους αστυνομικοί δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την επιχείρηση των αστυνομικών και των επίλεκτων δυνάμεων για τον εντοπισμό του μακελάρη του Λας Βέγκας, Στίβετν Πάντοκ, την ώρα που εξαπολύει την επίθεση από το ξενοδοχείο Mandalay Bay, κατά πλήθους που παρακολουθούσε συναυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ ήταν το μπουντρούμι που είχαν φυλακισμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (photos)


Το βίντεο που έχει ληφθεί από κάμερες που είχαν πάνω τους αστυνομικοί δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Στο πρώτο στιγμιότυπο του βίντεο, αστυνομικοί διακρίνονται να ξεκινούν την επιχείρηση στο Mandalay Bay, όπου βρισκόταν ο μακελάρης. Σε μία στιγμή μία ομάδα αστυνομικών αναγκάζεται να σκύψει πίσω από έναν τοίχο, καθώς οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» προς το μέρος τους.
Ο Πάντοκ είχε 23 όπλα στο δωμάτιό του. Σε κάποιο σημείο οι πυροβολισμοί σταματούν, καθώς «γεμίζει» ή αρπάζει ένα άλλο όπλο την ώρα που οι αστυνομικοί περπατούν κατά μήκος του τοίχου. Ξαφνικά ο αστυνομικός που έχει πάνω του κάμερα εντοπίζει πολίτες που πιθανότατα έχουν μπερδευτεί με την κατεύθυνση των πυρών και προσπαθούν να περάσουν έναν φράχτη στην ίδια ευθεί με τις ριπές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - τηλεθέαση: Στα τάρταρα το ριάλιτι της Κουρούτας! Το Nomads του βάζει "λουκέτο"!

Οι αστυνομικοί τούς φωνάζουν να πέσουν κάτω και ο ένας τρέχει προς το μέρος τους για να σιγουρευτεί ότι άκουσαν το μήνυμα, ρισκάροντας τη ζωή του.

Σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο οι αστυνομικοί φωνάζουν στον κόσμο να παραμείνει κάτω, την ώρα που ακούγονται οι πυροβολισμοί. Το τρίτο στιγμιότυπο έχει καταγράψει ένας άλλος αστυνομικός που βρίσκεται πίσω από ένα περιπολικό. Όσο ακούγονται οι πυροβολισμοί, εκείνος φωνάζει: Ελάτε πίσω!

Η δολοφονική επίθεση του Πάντοκ στοίχισε τη ζωή σε 59 ανθρώπους.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share