Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

3 Οκτωβρίου 2017 12:26
Επέστρεψε στην δουλειά του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σοκάρει η σκελετωμένη του εικόνα (photos)

Μετά την πρώτη τη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειάς του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης θέλησε να βρεθεί σήμερα στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Εμφανώς συγκινημένος και φανερά αδυνατισμένος ο Κρητικός επιχειρηματίας με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντάς τους έναν-έναν με τους ίδιους να τον υποδέχονται σε κλίμα χαράς. Μάλιστα στη θεά του επιχειρηματία όλοι όσοι τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο ο ίδιος ανέφερε: «Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - τηλεθέαση: Το "τελείωσε" το Survivor με το... καλημέρα! Δεν φαντάζεστε τι νούμερα σημείωσε!

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες», είπε ο επιχειρηματίας.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ», είπε ο επιχειρηματίας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς ήταν για τον ίδιο οι έξι μήνες ομηρίας, ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε: «Ήταν βασανιστικοί, κυρίως για το μυαλό...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: O γάμος - εξπρές και ο 31χρονος που έκλεψε την καρδιά της Νατάσας Καλογρίδη! Το party girl που βρέθηκε στην... "ζούγκλα"!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share