Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος: Ποιος μένει πλέον στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο ηθοποιός με 21 μαχαιριές εννέα χρόνια πριν;

2 Οκτωβρίου 2017 16:46
Νίκος Σεργιανόπουλος: Ποιος μένει πλέον στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο ηθοποιός με 21 μαχαιριές εννέα χρόνια πριν;

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8. Οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και όλοι μιλούσαν για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός είχε βρει το άψυχο σώμα του , κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές.

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης μιλάει για «ένα πτώμα κυριολεκτικά σφαγμένο». Η ήσυχη γειτονιά γεμίζει κανάλια, κανένας γείτονας δεν το πιστεύει, όλοι τρέχουν μήπως μάθουν κάτι παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανέμορφη: Δείτε την εντυπωσιακή κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker που έκλεισε τα 18 της χρόνια! (Photo)


Ένα μήνας μετά συλλαμβάνεται ο δολοφόνος του και οδηγείται με χειροπέδες στον Εισαγγελέα. «Ναι, εγώ τον σκότωσα», λέει με απουσία συναισθήματος ο γεωργιανής καταγωγής Νταβίντ Μουρτχικνέλι, που τα αποτυπώματά του ταίριαξαν με εκείνα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδος στη χώρα και με κανένα ελαφρυντικό.Ένοχος. Ισόβια κάθειρξη τελικά, αν και πρωτόδικα είχε δικαστεί σε 20 χρόνια.


Η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου στην πρωτόδικη απόφαση είχε διαλυθεί σε κομμάτια. Καμία ποινή δεν ανακούφιζε την ψυχή τους. Η μάνα του Νίκου ήταν κάθε μέρα στον τάφο του παιδιού της, στο Α΄ Νεκροταφείο Δράμας. Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια η αδελφή του έφυγε χτυπηµένη από καρκίνο, ακολούθησε η µητέρα του και στο τέλος ο σύζυγος της αδελφής του, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε μείνει πίσω και κινούσε την υπόθεση διεκδικώντας δικαίωση. Μοιάζει σαν να χτυπήθηκε η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου στη ρίζα και από εκεί και μετά το δέντρο να ξεράθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνα που τρομάζει: Δείτε πως ήταν o Μιχάλης Λεμπιδάκης μόλις τον βρήκαν οι Αστυνομικοί! Ζύγιζε μόλις...


Μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του Νίκου Σεργιανόπουλου ο αγαπημένος του ανιψιός, ο Γιώργος, που δεν πειράζει τίποτα στο αγαπημένο ρετιρέ του θείου του. Το ρετιρέ που ήταν κατακόκκινο, που του άρεσε να κάθεται στο σαλόνι του, εκεί που τον βρήκαν δολοφονημένο.

Το διαμέρισμα όμως όπου δολοφονήθηκε άγρια ο άτυχος ηθοποιός όλοι σκέφτονταν πως δεν θα νοικιαστεί ποτέ! Η οικογένεια του ηθοποιού προσπαθούσε αρκετό καιρό μετά τον θάνατό του να το νοικιάσει, κάτι που όμως ήταν αρκετά δύσκολο λόγω του ότι ακριβώς μέσα σε αυτό είχε δολοφονηθεί άγρια ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Έξι χρόνια μετά όμως το διαμέρισμα αυτό νοικιάστηκε και πλέον εκεί μένει ένας γνωστός και διακεκριμένος αρχιτέκτονας! Το ησυχαστήριο του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου απέκτησε πάλι ζωή!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share