Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εικόνα που τρομάζει: Πως βρήκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι Αστυνομικοί; Ζύγιζε μόλις...

2 Οκτωβρίου 2017 12:13
Εικόνα που τρομάζει: Πως βρήκαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι Αστυνομικοί; Ζύγιζε μόλις...

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόσο για τις συνθήκες υπό τις οποίες κρατούνταν όμηρος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, όσο και για το τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο με θερμικές κάμερες στη μάντρα στο Ρέθυμνο όπου κρατούνταν!

Μία από τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα κρητικά ΜΜΕ και μένει να επιβεβαιωθεί από τις πρώτες εικόνες του κ. Λεμπιδάκη είναι ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 45 κιλά!

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στην μάντρα ο ίδιος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το θρίλερ της απαγωγής του έλαβε τέλος και έκλαιγε με λυγμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Εδώ κρατούσαν όμηρο για έξι μήνες τον Μιχάλη Λεμπιδάκη! (video)

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να είπε στους με λυγμούς στους αστυνομικούς, «Σας ευχαριστώ. Δεν το πιστεύω πώς με σώσατε». Αμέσως μετά την επιχείρηση ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στην σχολή αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Εκεί εξετάστηκε από γιατρούς και έδωσε την πρώτη κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Το σημείο στο οποίο έχει μεταφερθεί ο επιχειρηματίας

Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του στην μάντρα αυτοκινήτων, αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα κυριολεκτικά αλυσοδεμένο, «σκιά» του εαυτού του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ήταν σε ένα στρώμα στο πάτωμα με το πόδι του δεμένο με αλυσίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (02/10) της Άντα Λεούση!

Μαζί του ήταν ένα άτομο που τον πρόσεχε, ενώ στο ισόγειο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας. Δεκαπέντε επίλεκτοι άνδρες της αστυνομίας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής αστυνομικού διευθυντή Κρήτης, στρατηγού, Κωνσταντίνο Λαγουδάκη εισέβαλαν στη μάντρα του Δράκου Κλάδου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την απελευθέρωση του, όπου στην πρώτη διακρίνεται και ο ίδιος:

Η μάντρα στην οποία κρατούσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share