Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Δασκάλα κράτησε μαθητές στην τάξη και τους έκανε... στοματικό!

2 Οκτωβρίου 2017 09:52
Απίστευτο: Δασκάλα κράτησε μαθητές στην τάξη και τους έκανε... στοματικό!

Μια 35χρονη δασκάλα είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έξι ετών, καθώς κατηγορείται έκανε στοματικό σeξ σε τουλάχιστον ένα 15χρονο μαθητή της.

Η Ντανιέλ Μάτκο, 35 ετών κατηγορείται ότι γδύθηκε μπροστά σε μια ομάδα 15χρονων μαθητών και έκανε σeξουαλικές πράξεις σε έφηβους, κατά την διάρκεια κενών μεταξύ των μαθημάτων ή μετά το σχολικό πρόγραμμα. Συνελήφθη αφού έφτασαν στην αστυνομία φωτογραφίες της με γuμνό το στήθος, που είχε τραβήξει ένας από τους μαθητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Λουκέτο σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία! Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις - Χάνουν τα εισιτήριά τους όσοι τα είχαν ήδη "κλείσει"!

Η δασκάλα των αγγλικών έκανε στοματικό σεξ σε τουλάχιστον έναν 15χρονο μαθητή στο Λύκειο East Palo Alto Aspire Phoenix Academy κοντά στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια όπως γράφει ο Independent.

Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι άγγιξε σeξουαλικά τον ίδιο 15χρονο και γδύθηκε, αφήνοντας αυτόν και έναν ακόμα συμμαθητή του να αγγίξουν το γυμνό της στήθος.

Οι σεξουαλικές πράηεις συνέβησαν μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου 2015, ενώ εξετάζεται η απόδοση κατηγοριών και για την περίπτωση ενός ακόμα μαθητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Καταλονία είπε μετά... βίας "ναι" στην ανεξαρτητοποίηση με 90%! (photos+video)

Η 35χρονη αρνείται τις κατηγορίες. Την 1η Δεκεμβρίου θα της αναγγελθεί η ποινή, που πιθανώς θα είναι έξι χρόνια φυλάκιση.

Η δασκάλα απολύθηκε από το σχολείο μετά τη σύλληψή της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share