Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πέθανε γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε θρυλική σειρά!

29 Σεπτεμβρίου 2017 12:39
Πέθανε γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε θρυλική σειρά!

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 94 ετών την Πέμπτη (28/09/2017), η Αμερικανίδα ηθοποιός, Ανν Τζέφρις, η οποία πρωταγωνίστησε στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Γενικό Νοσοκομείο» (General Hospital).

Την είδηση για το θάνατο της Τζέφρις ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου KABC στο Λος Άντζελες, Τζορτζ Πενάκιο, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Η όμορφη και κομψή ηθοποιός, Ανν Τζέφρις, πέθανε σε ηλικία 94 ετών. Ήταν γλυκύτατη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό! "Λουκέτο" στην Κουρούτα! Το περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που "πρόδωσε" το τέλος του ριάλιτι!

Η Ανν Καρμάικλ, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε το 1923 στην πόλη Γκόλντσμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Διακρίθηκε αρχικά για το ταλέντο της στο τραγούδι, κερδίζοντας μια υποτροφία στην Όπερα της Νέας Υόρκης, αλλά δούλεψε και ως μοντέλο για το πρακτορείο Τζον Ρόμπερτ Πάουερς.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έκανε το 1942 με την ταινία «I married an angel». Πρωταγωνίστησε σε δύο αστυνομικές ταινίες με ήρωα τον Ντικ Τρέισι, υποδυόμενη τη φιλενάδα του φοβερού ντετέκτιβ, την Τες Τρούχαρτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα τελευταία δύο χρόνια…» - Η μεγάλη αποκάλυψη για τον χωρισμό Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη που δεν ήξερε κανείς! (video)

Ωστόσο, ο ρόλος που την οδήγησε στην καταξίωση ήρθε από την τηλεόραση και τη σειρά –σταθμός «Γενικό Νοσοκομείο», η οποία προβλήθηκε με επιτυχία από το 1984 έως το 2004.

Η Τζέφρις κέρδισε το αστέρι της στο Hollywood Walk of Fame το 1960 και ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share