Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περιστέρι: Συνελήφθη 34χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

28 Σεπτεμβρίου 2017 16:35
Περιστέρι: Συνελήφθη 34χρονος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Στη σύλληψη ενός 34χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή του Περιστερίου.

Εις βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης αλλά και απόφαση κάθειρξης 10 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εξαπάτηση ηλικιωμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας! (photos)

Ο συλληφθείς, που οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, εμπλέκεται σε περισσότερες από είκοσι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων, από το 2010 έως το 2013.

Παράλληλα, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, στις Αφίδνες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, ένας 35χρονος Ρουμάνος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών για ένοπλη ληστεία με επικίνδυνη σωματική βλάβη, που είχε διαπραχθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017, στη Γερμανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Παίρνουν διαζύγιο Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη!

Παράλληλα, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, στο Χαϊδάρι, 51 ετών άνδρας που του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 9 ετών, για υπεξαίρεση άνω των 120.000 ευρώ, ενώ στο Αιγάλεω, συνελήφθη 63χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης, καθώς και χρηματική ποινή 5.900 ευρώ για φοροδιαφυγή και για παραβάσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και του ΓΟΚ.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share