Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην «Αυγή» - Παραιτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

28 Σεπτεμβρίου 2017 13:05
Ραγδαίες εξελίξεις στην «Αυγή» - Παραιτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εφημερίδα «Αυγή», καθώς μετά την επιστολή παραίτησης του αντιπροέδρου Νίκου Τσαγκρή, παραιτήθηκε και το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια μίας επεισοδιακής συνεδρίασης στην οποία έδωσε το «παρών» και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος πρωκτού: Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα τρέξτε αμέσως στον γιατρό!

Στην επιστολή του ο κ. Τσαγκρής αφήσει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εφημερίδα, αλλά και τα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό της που είχε παρουσιάσει ο ίδιος.

Ταυτόχρονα κάνει λόγο για «πρωτόγνωρη γραφειοκρατική και ευθυνοφοβική αναβλητικότητα σε βαθμό ματαίωσης» και τονίζει ότι στην «Αυγή» «δεν διακρίνεται ούτε ίχνος πολιτικής ή δημοσιογραφικής βούλησης, ούτε καν για τη συζήτηση, πόσο μάλλον για την επίλυση των συγκεκριμένων δομικών, διοικητικών και λειτουργικών προβλημάτων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας! (photos)

Όπως είναι γνωστό, η εφημερίδα της Αριστεράς αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, καθώς η κυκλοφορία της έχει καταρρεύσει στα 1.000 φύλλα ημερησίως. Παράλληλα, σε δεινή θέση βρίσκονται και οι εργαζόμενοι σε αυτή, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών. Οι εργαζόμενοι σχεδίαζαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ωστόσο είναι άγνωστο αν τελικά θα κάνουν αυτό το βήμα μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει οριστικά η εφημερίδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share