Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δυστυχώς: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του νικητή της Eurovision, Salvador Sobral!

28 Σεπτεμβρίου 2017 09:30
Δυστυχώς: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του νικητή της Eurovision, Salvador Sobral!

Δύσκολες ώρες περνάει ο νικητής της περσινής Eurovision Salvador Sobral.

Ο 27χρονος Salvador μεταφέρθηκε στην εντατική αναμένοντας να βρεθεί συμβατός δότης προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ο Salvador περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου, σταμάτησε τις εμφανίσεις του και στις 19 του ίδιου μήνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάντα Κρουζ, λίγο έξω από την Λισαβόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με τα τέλη κυκλοφορίας: Πλήρωσες πέρσι από 135 ευρώ και κάτω; Δες τι σε περιμένει φέτος!

Οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του τον συνέδεσαν σε μηχανήματα που τον βοηθούν να κρατηθεί στη ζωή και ελέγχουν τις ζωτικές λειτουργίες του.

Νεότερα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Salvador μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί περιόρισαν τις επισκέψεις που δέχεται στο ελάχιστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πολυτάραχη ζωή της Αλόμα: Ο βιασμός του 9χρονου Χαράλαμπου που έγινε γυναίκα και πέθανε άνδρας! (photos)

«Είναι μια μάχη ενάντια στον χρόνο», δήλωσε ιατρική πηγή, ενώ ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Καρδιολογικής Εταιρείας επεσήμανε πως ο καταλληλότερος δότης θα πρέπει να είναι το πολύ έως 35 ετών και με ομάδα αίματος, ύψος και βάρος παρόμοια με εκείνα του τραγουδιστή και για τον λόγο αυτό πιθανόν το μόσχευμα να προέλθει από κάποιον εγκεφαλικά νεκρό μετά από τροχαίο.

Σημειώνεται ωστόσο πως δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share