Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διακοπές... αλά ελληνικά για την πριγκίπισσα Βεατρίκη! - Σπάει πιάτα σε γλέντι στη Σύμη! (Photo)

25 Σεπτεμβρίου 2017 10:29
Διακοπές... αλά ελληνικά για την πριγκίπισσα Βεατρίκη! - Σπάει πιάτα σε γλέντι στη Σύμη! (Photo)

Διακοπές... αλά ελληνικά επέλεξε να κάνει φέτος η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ! Στην πανέμορφη Σύμη η 29χρονη εθεάθη να σπάει πιάτα και να γλεντάει σαν «γνήσια» Ελληνίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδύνη στην Κρήτη για την 8χρονη Ευαγγελία: Άφησε την τελευταία της πνοή!

Viral έχει γίνει η φωτογραφία με τον σερβιτόρο που σπάει ένα πιάτο στο κεφάλι της, με την παρέα να διασκεδάζει, δίχως προηγούμενο.

Το ελληνικό παραδοσιακό έθιμο, που απαγορεύτηκε κάποτε από την Χούντα, αναβίωσε σε ψαροταβέρνα του νησιού των Δωδεκανήσων.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με το μοντέλο Κατερίνα Κούρκοβα και την παρέα τους ξεφάντωσαν για τα καλά. Το μοντέλο από την Τσεχία, με ένα κινητό στο χέρι δεν σταμάτησε να βγάζει βιντεάκια και να τραβά φωτογραφίες.

Η πριγκίπισσα, φορώντας ένα μίνι φόρεμα με γεωμετρικά πολύχρωμα σχέδια, απαθανατίστηκε από τον φακό επάνω σε μια καρέκλα να ξεσαλώνει και να δίνει ζωή στην ψαροταβέρνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Η εικόνα της γυναίκας από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι photoshop! Φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει την αλήθεια!

Η 29χρονη, δεν αρνήθηκε φυσικά, να φωτογραφηθεί και με τον μερακλή σερβιτόρο, που κατάφερε να αναδείξει τον άλλο της εαυτό...

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share