Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Η εικόνα της γυναίκας από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι photoshop! Φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει την αλήθεια!

Σάλος στο διαδίκτυο!

25 Σεπτεμβρίου 2017 09:18
Αποκλειστικό: Η εικόνα της γυναίκας από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου είναι photoshop! Φωτογραφία - ντοκουμέντο που αποδεικνύει την αλήθεια!

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο σχετικά με την φωτογραφία της γυναίκας στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου που φαίνεται να έχει γεμίσει με πετρέλαιο το κορμί της!

Τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι photoshop και φαίνεται πως δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr είδαμε όλες τις οπτικές γωνιές του περιστατικού και σας παραθέτουμε την άποψή μας! Ποια είναι αυτή; Ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Χαλκιδική: Αυτή είναι η γυναίκα που πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σπάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ! (photos)

Και από που βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα; Από το γεγονός πως είδαμε την φωτογραφία και από μπροστά!

Όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία η γυναίκα ενώ βγαίνει από την θάλασσα δεν έχει γεμίσει με πετρέλαιο από το μπροστινό της μέρος, ενώ από πίσω έχει! Πως γίνεται να βούτηξε στην θάλασσα και να γέμισε μαζούτ μόνο από πίσω; Θα μου πείτε ίσως ξαναπήγε για μπάνιο και οι φωτογραφίες είναι από άλλη μέρα! Δηλαδή μετά τον σάλο που επικράτησε αλλά και την ταλαιπωρία που αντιμετώπισε, όπως παραδέχτηκε, ξαναέκανε το ίδιο σφάλμα;

Επίσης όμως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr καθώς βγαίνει από την παραλία είναι καθαρή στην γάμπα της, ενώ στην συνέχεια είναι λερωμένη! Δείτε τα σημάδια που έχουμε βάλει στην παρακάτω εικόνα! Επίσης πως γίνεται αφού κολύμπησε όμως ομολόγησε να γέμισε πετρέλαιο μόνο από την μέση και κάτω! Εμείς σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάρεσε "διάλυση" ο Ολυμπιακός μετά την ήττα! Τέλος ο Χάσι, στην ομάδα Νέων ο Καπίνο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share