Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαγεμένη: Τι απάντησε η Μπριζίτ Μακρόν όταν την ρώτησαν τι της άρεσε από την Ελλάδα;

22 Σεπτεμβρίου 2017 11:03
Μαγεμένη: Τι απάντησε η Μπριζίτ Μακρόν όταν την ρώτησαν τι της άρεσε από την Ελλάδα;

Στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται με αφορμή τις εργασίες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, συνάντησε η ελληνοαμερικανική ιστοσελίδα greekreporter.com τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του Μπριζίτ Τορνιέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

Εκεί, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα μας, δηλώνοντας πως αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Πνύκα, ο Παρθενώνας, αλλά και η Πλάκα, όπου απόλαυσε μια βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια.

Εκείνο όπως που πραγματικά «κέρδισε» την Γαλλίδα, όπως ανέφερε η ίδια, ήταν οι «ιδιαιτέρως θερμοί» Έλληνες. Μάλιστα, σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η γκάφα που μας έκανε να αηδιάσουμε μια και καλή! Μα είναι δυνατόν την ώρα της ασυλίας να εμφανίζονται από πίσω.... (photos)

«Τους αγάπησα κι εγώ»!

Η Μπριζίτ Μακρόν δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις ουσιαστικά και καθόλου τυπικά, αν και όπως φάνηκε δεν είχε ιδιαίτερη άνεση με τα αγγλικά της και προτίμησε να δίνει τις απαντήσεις της στα γαλλικά, αποδεχόμενη την βοήθεια των συνεργατών της για την μετάφραση.

Ανάλογη, αν και πολύ πιο τυπική, ήταν και η απάντηση του Γάλλου προέδρου, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για την χώρα μας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share