Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τουλάχιστον 50 οι νεκροί από τον φονικό κυκλώνα Ίρμα

Σύμφωνα με νέα καταμέτρηση

19 Σεπτεμβρίου 2017 09:45
Τουλάχιστον 50 οι νεκροί από τον φονικό κυκλώνα Ίρμα

Στους πενήντα έχουν πλέον ανέλθει οι νεκροί εξαιτίας του φοβερού κυκλώνα Ίρμα που έπληξε την Φλόριντα, σύμφωνα με νέα καταμέτρηση των αμερικανικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Συντετριμμένη η Κατερίνα Νάκα! Μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι έμαθε ότι πέθανε ο πατέρα της! Λύγισε στο πλατό της Καινούργιου! (video)

Αν και χθες ανακοινώθηκε ένας απολογισμός 34 νεκρών στην Πολιτεία, ο αριθμός αυτός δεν συμπεριλαμβάνει το αρχιπέλαγος Κις, ούτε τον οίκο ευγηρίας κοντά στο Μαϊάμι όπου οκτώ ηλικιωμένοι πέθαναν επειδή έπαψε η λειτουργία των κλιματιστικών εξαιτίας διακοπής στην ηλεκτροδότηση.

Για αυτήν την τελευταία τραγωδία βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα.

Στο αρχιπέλαγος των Κις οι υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης συνεχίζουν το έργο τους πόρτα-πόρτα και οι τοπικές αρχές δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει επίσημο απολογισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύνεκρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα: Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο! (photos+video)

Τα περισσότερα κτίρια σε αυτή τη συστάδα νησιών με τους 70.000 κατοίκους έχουν καταστραφεί εν μέρει ή ολοσχερώς, σύμφωνα με την αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών (FEMA).

Μέχρι και χθες, 372.000 άνθρωποι στην Φλόριντα παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση στη Φλόριντα, από τα συνολικά 15 εκατομμύρια άτομα που είχαν υποστεί διακοπή ρεύματος κατά την επέλαση του κυκλώνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share