Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θάνατος - σοκ: Σκοτώθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο νεαρός δημοσιογράφος!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου τέτοιο θάνατο!

15 Σεπτεμβρίου 2017 09:18
Θάνατος - σοκ: Σκοτώθηκε με τον πλέον φρικτό τρόπο νεαρός δημοσιογράφος!

Ο 24χρονος δημοσιογράφος των Financial Times Πολ ΜακΚλιν έκανε μαθήματα σερφ και έσκυψε στη λίμνη για να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη όταν τον άρπαξε κροκόδειλος!

Φρικτό θάνατο βρήκε δημοσιογράφος των FT ο οποίος έκανε διακοπές στην Σρι Λάνκα. Ο 24χρονος δημοσιογράφος των Financial Times Πολ ΜακΚλιν έκανε μαθήματα σερφ και έσκυψε στη λίμνη για να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη όταν τον άρπαξε κροκόδειλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φιάσκο" με την σύλληψη του Στέφανου Χίου! Που πραγματικά βρίσκεται ο δημοσιογράφος αυτή την στιγμή;

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, ο ΜακΚλιν έκανε σερφ στην περιοχή Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος. Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του 24χρονου να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Το εντυπωσιακό backpack που θα λατρέψεις! (Photo)

Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν. Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share