Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Φιάσκο" με την σύλληψη του Στέφανου Χίου! Που πραγματικά βρίσκεται ο δημοσιογράφος αυτή την στιγμή;

Όλη η αλήθεια στο "φως"! Τι πραγματικά συνέβη;

15 Σεπτεμβρίου 2017 09:09

Χτες από τους πρώτους κιόλας το Athensmagazine.gr αναδημοσίευσε το άρθρο του makeleio.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έκανε λόγο για σύλληψη του Στέφανου Χίου και ότι έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Το εντυπωσιακό backpack που θα λατρέψεις! (Photo)

Αυτό ωστόσο φαίνεται να απέχει κάπως από την πραγματική αλήθεια! Συγκεκριμένα ,ι δικαστικοί επιμελητές πήγαν στο σπίτι του δημοσιογράφου θέλοντας να κάνουν εκτελεστή εντολή κατάσχεσης, ύστερα από αγωγή 60.000 ευρώ σε βάρος του από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο για δημοσίευμα που είχε υπογράψει ο Στέφανος Χίος προ 10ετίας και τον προσέβαλε. Η υπόθεση εκδικάστηκε πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τι είδαμε χτες; Η συγνώμη στον Αϊβάζη, η απολογία της Ματσούκα και ο κανόνας που ανατρέπει τα δεδομένα για τους παίκτες προς αποχώρηση! (videos)

Οι δύο δικαστικές επιμελητές πήγαν χθες στο σπίτι του δημοσιογράφου με την εντολή κατάσχεσης αλλά και με ένταλμα προσωρινής κράτησης, ωστόσο δεν εντόπισαν τον δημοσιογράφο, ούτε και μπορούσαν να μπουν στο σπίτι του καθώς δεν ήταν παρών εισαγγελέας. Άφαντος λοιπόν ο κύριος Χίος παρά τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας του που τον θέλουν στις φυλακές Κορυδαλλού!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share