Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η λουξ cola plus 'n light μεγάλος χορηγός του 9ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

14 Σεπτεμβρίου 2017 15:08
Η λουξ cola plus 'n light μεγάλος χορηγός του 9ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

Το 9ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με διεθνείς συμμετοχές, στηρίζει ως μέγας χορηγός η λουξ cola plus 'n light, η νέα γενιά αναψυκτικών με μόνο φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες. Η διοργάνωση PICK φέτος θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017, στην καρδιά της Πάτρας, με αγώνες σε πολλαπλές κατηγορίες και παράλληλες διοργανώσεις.

Η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, όπως κάθε χρόνο, στέκεται στο πλευρό του διεθνούς φήμης αγώνα PICK που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για 9η συνεχή χρονιά και προσελκύει αθλητές και λάτρεις του καρτ από όλον τον κόσμο. Με τις συμμετοχές σε οδηγούς από Ελλάδα και το εξωτερικό να αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι κάθε προηγούμενο, το 9ο PICK λουξ cola plus 'n light, αποτελεί μία ξεχωριστή εκδήλωση για την περιοχή, καθώς πρεσβεύει την ανάπτυξη του αγαπημένου αθλήματος καρτ, ταυτίζει την περιοχή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τονώνει τον τουρισμό.

Η Λουξ στηρίζει τη διοργάνωση PICK από τα πρώτα της βήματα, στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσης των αγαπημένων ελληνικών αναψυκτικών να υποστηρίζουν σημαντικές πρωτοβουλίες που προωθούν τον αθλητισμό αλλά και την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή της Αχαΐας και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share