Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Μόσχα: Μαζικά τηλεφωνήματα για βόμβες προκάλεσαν χάος!

13 Σεπτεμβρίου 2017 17:50
Συναγερμός στη Μόσχα: Μαζικά τηλεφωνήματα για βόμβες προκάλεσαν χάος!

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμπορικά κέντρα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και πανεπιστήμια στη Μόσχα, μετά από «σχεδόν ταυτόχρονες» προειδοποιήσεις ότι είχαν τοποθετηθεί σε αυτά εκρηκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

«Είκοσι τοποθεσίες εκκενώνονται σήμερα και περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν συνοδευτεί μακριά από αυτούς, παρόλο που ο συγκεκριμένος αριθμός δεν επιβεβαιώνεται ακόμα», δήλωσε στην εφημερίδα Tass μια πηγή, από τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης.

«Αυτό φαίνεται να αποτελεί περίπτωση τηλεφωνικής τρομοκρατίας, αλλά πρέπει να ελέγξουμε την αξιοπιστία αυτών των μηνυμάτων», δήλωσε η πηγή, η οποία σημείωσε ότι οι κλήσεις άρχισαν ταυτόχρονα και συνεχίστηκαν μετά την έναρξη των εκκενώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Περιστέρι: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το διαμέρισμα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα τα δίδυμα αγοράκια!

Η αναστάτωση συνεχίζεται για δεύτερη μέρα μετά το αρχικό χαμό που δημιουργήθηκε χτες με επίσης ταυτόχρονα τηλεφωνήματα για εκρηκτικά σε σχολεία στη Μόσχα.

πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share