Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά!" - Σοκάρει η κόρη της Βιργινίας Λεούση για τον θάνατο της μητέρας της! (video)

13 Σεπτεμβρίου 2017 14:43

Ο χαμός της τον Μάρτιο που μας πέρασε, από αλλεργικό σοκ, προκάλεσε σοκ και θλίψη.

Η Βιργινία Λεούση έφυγε απροσδόκητα, αφήνοντας βυθισμένους στο πένθος την οικογένειά της και όλους όσους την αγάπησαν. Η κόρη της, Άντα Λεούση, της οποίας η ομοιότητα με την αστρολόγο είναι εκπληκτική, μίλησε για το θάνατό της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

«Είχε προβλέψει ότι κάτι θα της συνέβαινε το 2017. Είχε πει και σε εμάς ότι υπάρχει η πιθανότητα να κινδυνέψει η ζωή της. Ήταν ήδη επιβαρυμένη η υγεία της από μία ίωση που τη γυρόφερνε εκείνο το διάστημα. Είχε πρόβλημα και με το αναπνευστικό χρόνια και λόγω λοιμώξεων είχε φοβία να μπει σε νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται καύσωνας: Αυστηρή προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την έντονη ζέστη που θα ακολουθήσει! (video)

Έπινε ήδη κορτιζόνη λόγω του ιστορικού και με μια αντιβίωση έγιναν όλα μέσα σε δυο λεπτά! Μισή ώρα πριν πίναμε καφέ και μετά με παίρνει ο σύζυγός της και μου λέει «Άντα, τρέξε, μελάνιασε η Βιργινία»! Έμεινε 40 μέρες στην εντατική, και όλοι ελπίζαμε ότι θα τα καταφέρει!» είπε συγκινημένη η κόρη της αστρολόγου. Δείτε την εξομολόγησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share