Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποτροπιασμός στη Γαλλία: Αρουραίοι ακρωτηρίασαν παραπληγικό κορίτσι

8 Σεπτεμβρίου 2017 18:50
Αποτροπιασμός στη Γαλλία: Αρουραίοι ακρωτηρίασαν παραπληγικό κορίτσι

Σάλος έχει προκληθεί στη γαλλική κοινή γνώμη από την υπόθεση φρίκης με πρωταγωνίστρια μία 14χρονη παραπληγική κοπέλα, η οποία ακρωτηριάστηκε στο κρεβάτι της από μαζική επίθεση αρουραίων!

Το παραπληγικό κορίτσι δέχθηκε την επίθεση των τρωκτικών ενώ κοιμόταν και όντας ανήμπορη να αντιδράσει, βίωσε την απόλυτη φρίκη και πόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσα γιατί..." - Σοκάρει ο δολοφόνος της Φαίης στο ερωτικό έγκλημα της Νέας Μάρκης

Όταν ξύπνησε ο πατέρας της το πρωί, βρήκε το κορίτσι βουτηγμένο στα αίματα και τρομοκρατημένο, ενώ πολλά σημεία του σώματός της και ιδιαίτερα τα αυτιά της, είχαν υποστεί σοβαρότατες βλάβες.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Βόρειας Γαλλίας, Ρουμπέ, στο σπίτι που είχε νοικιάσει η φτωχή οικογένεια. Η Σαμάνθα, όπως είναι το όνομά της, δεν μπορούσε να αντιδράσει, αλλά ούτε και να φωνάξει, προκειμένου να καλέσει σε βοήθεια.

«Ήταν ματωμένη παντού και ιδιαίτερα στα αυτιά της. Τρομοκρατήθηκα όταν την είδα. Φοβήθηκα ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Πρέπει να αισθανόταν τους αρουραίους, αλλά δεν μπορούσε να μας ειδοποιήσει», δήλωσε ο πατέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν λέει να φύγει το ζεύγος Μακρόν από την Ελλάδα: Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται αυτή την στιγμή!

Κατά την εξέταση στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι το 14χρονο κορίτσι είχε δεχθεί 30 δαγκωματιές στο κορμί του και άλλες 45 στο κεφάλι! Επιπλέον, είχε δεχθεί άλλες 150 δαγκωματιές στα χέρια της, ενώ κάποια από τα δάκτυλά της είχαν φαγωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Ωστόσο, απέφυγε τη μόλυνση, καθώς είχε εμβολιαστεί για λύσσα.

Η οικογένεια μετακινήθηκε άμεσα από το διαμέρισμα και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share