Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Θα παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη!» - Ραγίζει καρδιές ο ετοιμοθάνατος νικητής της Eurovision για την ασθένειά του! (video)

6 Σεπτεμβρίου 2017 14:02
«Θα παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη!» - Ραγίζει καρδιές ο ετοιμοθάνατος νικητής της Eurovision για την ασθένειά του! (video)

Πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας του Πορτογάλου νικητή της Eurovision, Σαλβαδόρ Σομπράλ.

Όλες οι συναυλίες του ακυρώθηκαν λόγω των θεμάτων υγείας που αντιμετώπισε και πολλά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του σε τέτοιο βαθμό που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά Έλληνας δημοσιογράφος!

Θα δώσει μία τελευταία αποχαιρετιστήρια συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου, στην οποία η είσοδος θα είναι δωρεάν σύμφωνα με το infegreece.

Στη συνέχεια όπως δήλωσε ο ίδιος θα αποσυρθεί προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του: «Θα παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη… Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει, αυτά τα πράγματα είναι αδύνατον να προσδιοριστούν… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλη υποστήριξη μέχρι τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου! Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share