Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεκινά και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής

5 Σεπτεμβρίου 2017 11:20
Ξεκινά και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής

Αρχίζουν εκ νέου από σήμερα οι συνεδριάσεις στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ: Γι' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Το δικαστήριο που ξεκίνησε στις 20 Απριλίου του 2015 έχει συνεδριάσει 175 φορές και ήδη έχουν εξεταστεί οι περισσότεροι από τους 131 μάρτυρες κατηγορίας που έχουν κληθεί.

Μεταξύ αυτών που μένει να εξεταστούν είναι και το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Σταύρου, καθώς και πέντε πρώην μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης που έδωσαν στην ανάκριση πολλά στοιχεία για τη δομή και τους ρόλους συγκεκριμένων προσώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stradivarius: Το στιλάτο μαύρο πουλόβερ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου! (Photo)

Οι πέντε μάρτυρες έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας και έτσι δεν θα εμφανιστούν στο δικαστήριο, αλλά θα καταθέσουν μέσω τηλεδιάσκεψης από αίθουσα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Στις προσεχείς συνεδριάσεις, επίσης, αναμένεται να κληθεί και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς, ο οποίος στη φάση της δικαστικής έρευνας που διενεργήθηκε για τη Χρυσή Αυγή έδωσε πλήθος στοιχείων για τη φύση, τη συγκρότηση και τη δράση της οργάνωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share