Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό: Το «ευχαριστώ» της 8χρονης Ευαγγελίας για όσους βοήθησαν να κάνει το ταξίδι της ελπίδας!

5 Σεπτεμβρίου 2017 09:00
Συγκλονιστικό: Το «ευχαριστώ» της 8χρονης Ευαγγελίας για όσους βοήθησαν να κάνει το ταξίδι της ελπίδας!

Με μια φωτογραφία η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη επέλεξε να ευχαριστήσει όλους όσοι τη στήριξαν προκειμένου να πραγματοποιήσει το ταξίδι της ελπίδας στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τον επιθηλιακό όγκο Wilms με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από 1,5 χρόνο.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» γράφει το μικρό κορίτσι κάνοντας το σήμα της νίκης δείγμα της πίστης της στην ελπίδα ότι θα βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει.

Τα 380.000 ευρώ που χρειάζονταν για το ταξίδι στην Αγγλία προκειμένου εκεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που η οικογένεια της Ευαγγελίας απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τα ιδανικά ερωτικά ταιριάσματα για το φθινόπωρο 2017!

Την ευχάριστη είδηση για τα χρήματα ανακοίνωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού με δήλωσή του στην οποία ανέφερε τα εξής:

Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω? Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γιαυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ: Γι' αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!

Όπως είχε εξηγήσει ο κ. Καστρινάκης είχαν εφαρμοστεί όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας χωρίς αποτέλεσμα, «και μόνο ένα συγκεκριμένο κέντρο στο Λονδίνο μπορεί να τους δώσει βάσιμες ελπίδες με τις πειραματικές θεραπείες που εφαρμόζουν».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share