Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Γυναίκα πέθανε στην Αυστραλία όταν την χειρούργησε Κινέζα τουρίστρια!

1 Σεπτεμβρίου 2017 21:10
Αδιανόητο: Γυναίκα πέθανε στην Αυστραλία όταν την χειρούργησε Κινέζα τουρίστρια!

Μία απίθανη -και ως άκουσμα- υπόθεση εξετάζουν οι αρχές της Αυστραλίας, καθώς μία γυναίκα φέρεται να έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο στήθος, από μία Κινέζα τουρίστρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κρατούσατε μια τσάντα που μοιάζει με δεσμίδα από δολάρια; (photos)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jean Huang εισήχθη σε κλινική του Σίδνεϊ, προκειμένου να πραγματοποιήσει επέμβαση ανάπλασης στο στήθος της. Η 35χρονη γυναίκα υπέστη με καρδιακή ανακοπή κατά τη διαδικασία, την οποία διεύθυνε η Jie Shao. Η τελευταία βρισκόταν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και είχε φτάσει μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, χωρίς να έχει δικαίωμα εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι πού θα φθάνατε για να αποδείξετε την αθωότητά σας; Δείτε τι έκανε ένας άνδρας στην Ινδία σε ένα απίστευτο video!

Η 35χρονη ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση την Τετάρτη και την Παρασκευή η αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατό της. Η Jie Shao φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μείγμα από διάφορα χημικά και φάρμακα, προκειμένου να αναισθητοποιήσει την ασθενή και να προβεί στην επέμβαση.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος της, η πελάτης της είχε αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο και ειδικευόταν στη δερματολογία, κάνοντας πρακτική στη Βρετανία και την Κίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλος άνθρωπος η Χαρούλα Αλεξίου: Δείτε την αλλαγή που τόλμησε να κάνει και θα συζητηθεί!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share