Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστο μοντέλο βουτηγμένο σε κοκαΐνη! Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της στα νότια προάστια

29 Αυγούστου 2017 11:07
Πασίγνωστο μοντέλο βουτηγμένο σε κοκαΐνη! Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της στα νότια προάστια

«Πασαρέλα» στα σκοτεινά μονοπάτια των ναρκωτικών κάνει γνωστό μοντέλο το οποίο πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από υπερβολική χρήση στο σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη για πρωταγωνίστρια του «Ταμάμ»! Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Η είδηση ότι η όμορφη και επιτυχημένη νεαρή, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Espresso, είναι βουτηγμένη στην κοκαϊνη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό και τον κοσμικό χώρο, όχι όμως στους φίλους και τους συγγενείς της οι οποίοι είχαν καταλάβει εδώ και καιρό ότι είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και προσπαθούσαν να την βοηθήσουν. Μάταια όμως.

Τους τελευταίους μήνες το γνωστό μοντέλο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοσμικά στέκια αποφεύγοντας φίλους και συγγενείς, καθώς έχει παρασυρθεί στον βρόμικο κόσμο των ναρκωτικών. Η εκρηκτική καλλονή, η οποία έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα πρωτοσέλιδα τόσο με την θυελλώδη προσωπική της ζωής όσο και με τα επαγγελματικά της, κινδυνεύει να χάσει αυτήν ακριβώς την λάμψη που την χαρακτήριζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτό είναι το τέλειο δερμάτινο μπουφάν που θα λατρέψεις και θα φοράς όλο τον χειμώνα! (Photo)

«Πριν από λίγες ημέρες την βρήκε φίλος της στο σπίτι της στα νότια προάστια σε άθλια κατάσταση, μισολιπόθυμη από την υπερβολική κατανάλωση. Δεν είχε βγει δυο μέρες από το σπίτι. Με το που συνήλθε άρχισε να ουρλιάζει. Τον έδιωξε και μετά τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας για να του ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, το επόμενο βράδυ έκανε πάλι τα ίδια. Οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία της τους τελευταίους μήνες είναι πολύ έντονες. Ούτε οι γονείς της δεν μπορούν να την κάνουν καλά. Προσπάθησαν οι άνθρωποι να την πείσουν να φύγει για αποτοξίνωση στο εξωτερικό αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να το ακούσει» μετέφερε η πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου στην Espresso.

Πηγή youweekly

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share