Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελευσίνα: Ψυχικά διαταραγμένος ο υπάλληλος που μαχαίρωσε τον δήμαρχο!

29 Αυγούστου 2017 10:43
Ελευσίνα: Ψυχικά διαταραγμένος ο υπάλληλος που μαχαίρωσε τον δήμαρχο!

Hταν εξοργισμένος με τον δήμαρχο γιατί είχε παρέμβει σε προσωπική του υπόθεση. Αυτό ισχυρίστηκε ο δράστης της υπόθεσης στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικές πηγές, τα αίτια της επίθεσης δεν σχετίζονταν με τη λήξη της σύμβασης του στον δήμο Ελευσίνας, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, αλλά ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευθεί γι’ αυτό. Παράλληλα λάβανε και θεραπευτική αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου;

Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος συμβασιούχος πήγε στο δημαρχείο και ζητούσε να δει ο ίδιος τον δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με δικό του προσωπικό θέμα. Ετσι, κλήθηκε στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου οι δύο άνδρες να έχουν μεταξύ τους συνάντηση. Ωστόσο, η συζήτηση έγινε πιο έντονη με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει μαχαίρι από την ζώνη του και να επιτίθεται στον δήμαρχο τραυματίζοντάς τον στον μηρό και στην κνήμη. Στη συνέχεια εξήλθε με απόλυτη ηρεμία από γραφείο και έφυγε από το δημαρχείο. Επειτα και αφού πέταξε το μαχαίρι, κατευθύνθηκε σε καφετέρια που σύχναζε, παρήγγειλε καφέ και περίμενε τους αστυνομικούς προκειμένου να τον συλλάβουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν, προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ εντόπισαν και το μαχαίρι που είχε ο ίδιος πετάξει στο δρόμο. Κατά την προσαγωγή του δεν έφερε αντίσταση ενώ συνέχιζε να μιλά για το προσωπικό του θέμα, που τον οδήγησε στην επίθεση κατά του κ. Τσουκαλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτό είναι το τέλειο δερμάτινο μπουφάν που θα λατρέψεις και θα φοράς όλο τον χειμώνα! (Photo)

Τέλος, σημειώνεται, ότι ο 35χρονος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share