Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ με την υπόθεση του γιου του Κώστα Πρέκα! - Νέες εξελίξεις στο φως της δημοσιότητας!

22 Αυγούστου 2017 12:07
Σοκ με την υπόθεση του γιου του Κώστα Πρέκα! - Νέες εξελίξεις στο φως της δημοσιότητας!

Όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως για την επιθετική συμπεριφορά το γιου του Κώστα Πρέκα, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όταν ξυλοκοπήθηκε εν ψυχρώ και χωρίς την παραμικρή αιτία μια γυναίκα, τη στιγμή που περπατούσε ανυποψίαστη μαζί με το παιδί της στην πλατεία Χαλανδρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παροξυσμός στις ΗΠΑ για την έκλειψη ηλίου: Σταμάτησαν να λειτουργούν τα πάντα και κοιτούσαν όλοι τον... Ήλιο! (Photos+video)

Ο γιος του πασίγνωστου ηθοποιού τέθηκε για λίγες ημέρες σε εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Όμως, είναι και πάλι ελεύθερος και όπως δηλώνουν στην Espresso κάτοικοι της περιοχής που κινούνται καθημερινά στην πολυσύχναστη πλατεία, εξακολουθεί να σκορπά τον τρόπο!

«Περπατούσε η μητέρα μου στην οδό Θουκυδίδου, την προσπέρασε και γύρισε και την χτύπησε. Ταράχτηκε. Είναι 82 χρονών. Έχει χτυπήσει κι άλλους φίλους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίγωνο Άρη με Κρόνο 22/8: Αυτά είναι τα 6 ζώδια που ευνοούνται!

Το παιδί είναι άρρωστο. Κυκλοφορεί ημίγυμνος. Άλλοτε είναι περιποιημένος και άλλοτε βρόμικος. Κοιτάζει σαν αγρίμι. Γι’αυτό δεν κάνουμε μήνυση. Μάθαμε ότι μπορεί ο δήμος να θέσει θέμα στην Πρόνοια» είπε στην Espresso κάτοικος του Χαναδρίου, Κατερίνα Μηνά.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share