Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν το γνώριζε κανείς! Ανατριχιάζει η κίνηση ανθρωπιάς της Ζωής Λάσκαρη!

19 Αυγούστου 2017 16:55
Δεν το γνώριζε κανείς! Ανατριχιάζει η κίνηση ανθρωπιάς της Ζωής Λάσκαρη!

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την Ελλάδα ο θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, η οποία χθες βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη, σε ηλικία 73 ετών!

Μετά το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού ολοένα και νέα άγνωστα περιστατικά από το παρελθόν της, βλέπουν το φως της δημοσιότητας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυο μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική: Υπό μερικό έλεγχο στο Μενίδι - Σε εξέλιξη στο Μαρκόπουλο

Ένα από αυτά αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, στην εκπομπή Summer Weekend και όλα όσα είπε μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα! Αυτή η κίνηση ανθρωπιάς της Ζωής Λάσκαρη ήταν κάτι το οποίο θα σας συγκλονίσει!

Συγκεκριμένα είπε: «Το 1997 συνάντησα την Γκιζέλα Ντάλι και της έκανα συνέντευξη για τον Πρωινό Καφέ. Ήταν τότε που έλεγε και η ίδια ότι είχε καρκίνο και προσπαθούσε να το ξεπεράσει. Την φιλοξένησα στο σπίτι μου στα Μέγαρα 23 μέρες. Όταν επέστρεψε στον Λυώνα της Νάξου βρήκε έναν φάκελο. Μέσα ο φάκελος είχε 300 χιλιάδες δραχμές και έγραφε «Η Ζωΐτσα σου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H selfie της συντρόφου του Γιώργου Τσούλη με την Ελένη Μενεγάκη που "γκρέμισε" το διαδίκτυο!

Ήταν από τη Ζωή Λάσκαρη, η οποία είχε ακούσει την εκπομπή και τις έστειλε λεφτά για να κάνει τις πρώτες χημειοθεραπείες. Αυτό το λέω για πρώτη φορά και σπάω το εμπάργκο που είχα από την Γκιζέλα Ντάλι. Σήμερα οφείλω να το πω για την ανθρωπιά της Ζωής. Η Γκιζέλα μου είχε πει να μην πω τίποτα γιατί της το είχε ζητήσει η Ζωή».

Πηγή youweekly

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share