Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου - Κάηκε το σπίτι της από την καταστροφική πυρκαγιά στον Κάλαμο

18 Αυγούστου 2017 13:40
Συγκλονίζει Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου - Κάηκε το σπίτι της από την καταστροφική πυρκαγιά στον Κάλαμο

Με την αθλητική τσάντα και τα παπούτσια της, που ήταν και τα μόνα που σώθηκαν, μετά την πυρκαγιά που έκαψε το σπίτι της στον Κάλαμο, ταξίδεψε στην Ταϊβάν η πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο Ελπίδα Τόκα για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όποτε αμφιβάλλεις, θυμήσου αυτήν την εικόνα…»! Το μήνυμα-κατάθεση ψυχής της Ράνιας Θρασκια και η νέα ανάρτηση στο Instagram!

Τα προσωπικά αντικείμενα της 24χρονης αθλήτριας, ανάμεσα στα οποία και τα μετάλλιά της, έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα στις 21/08! Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν επεισοδιακές και δραματικές καταστάσεις σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Η μητέρα και προπονήτρια της Γιάνα Σοουκούποβα έφυγε από το σπίτι μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ενώ ο πατέρας της Λάμπρος Τόκας, συνταξιούχος δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» πήρε το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, με τη δουλειά ετών, και έμεινε να βοηθήσει στην κατάσβεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bershka: Φέτος η γούνα θα φορεθεί πολύ! - Αυτό είναι το πιο χαριτωμένο must have αξεσουάρ!

Όταν η 24χρονη πληροφορήθηκε τι συνέβαινε ζήτησε από τους γονείς της να σώσουν την αθλητική της τσάντα. «Δεν έχω ούτε καν ένα κολάν για να πάρω μέρος στους αγώνες, αλλά θα πάω. Μπορεί να κάηκαν τα μετάλλιά μου, αλλά θα γυρίσω με το χρυσό» δήλωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share