Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στο Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβαλε σε δημοπρασία στο διαδίκτυο! (photos)

5 Αυγούστου 2017 21:08
Σοκ στο Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβαλε σε δημοπρασία στο διαδίκτυο! (photos)

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία, από την απαγωγή μιας 20χρονης από την Βρετανία. Η κοπέλα, που εργάζεται ως μοντέλο, βρέθηκε τελικά σε διαμέρισμα του Μιλάνο αλυσοδεμένη, ενώ ο απαγωγέας της επιχειρούσε να την βγάλει σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!

Η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο έρευνας από την αστυνομία, που έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα που κρατούνταν η γυναίκα, αλλά και από τον ίδιο τον δράστη. Μία ακόμα φωτογραφία δείχνει πώς ο δράστης την μετέφερε αναίσθητη μέσα σε μία βαλίτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - δεδομένων: Απίστευτη αποκάλυψη για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

Ο δράστης απήγαγε την κοπέλα στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν για δουλειά και την κράτησε επί μία εβδομάδα. Κατά την διάρκεια της κράτησής της ο απαγωγέας επιχείρηση να την δημοπρατήσει για 300.000 ευρώ στο «σκοτεινό διαδίκτυο», όμως τελικά την άφησε ελεύθερη. Όπως είπε η κοπέλα, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το γεγονός πως ήταν μητέρα ήταν αντίθετο προς τους «κανονισμούς» της οργάνωσής του, ενώ την απείλησε να μην μιλήσει σε κανέναν για ό,τι της συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - σοκ: Η Μίνα Αρναούτη πόσταρε τις λάμες στα πόδια της! Η απάντηση της στα κακόβουλα σχόλια!

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο βρετανο-πολωνός Χέρμπα Λούκας Πάουελ, που ζούσε στα Μίντλαντς και συνελήφθη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share