Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Bασίλης Zούλιας συγκλονίζει! Δείτε φωτογραφίες της απεξάρτησης από ναρκωτικά

4 Αυγούστου 2017 08:54
O διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Bασίλης Zούλιας συγκλονίζει! Δείτε φωτογραφίες της απεξάρτησης από ναρκωτικά

O διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας ανέβασε στο Facebook του φωτογραφίες από την απεξάρτηση από ναρκωτικά και συγκλονίζει.



Ο Βασίλης Ζούλιας σχεδιάζει ρούχα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να φορέσουν. Ανάμεσα στα ονειρικά του σχέδια κρύβονται και εφιαλτικές στιγμές που έζησε μικρότερος όταν βρισκόταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ανατροπή με την κηδεμονία των παιδιών της νεκρής μεσίτριας!

Πριν λίγο καιρό δημοσίευσε φωτογραφίες του από την εποχή της απεξάρτησης γράφοντας τα παρακάτω:

"Σχεδόν 30 χρόνια μετά ...με δυο αγαπημένες φίλες η Χριστίνα και η Καλλιόπη μου δίνουν κουράγιο μετά το πήδημα στο κενό..σήμερα σχεδόν 25 χρόνια σε αποχή λατρεύω τη ζωή...ναι μόνο εγώ θα μπορούσα να έχω τέτοιες φωτογραφίες από τον Χάρη Χριστόπουλο που όπου πήγαινε είχε κάμερα και τις βρήκε πρόσφατα σε ένα κουτί..πυτζάμες Χριστάκης ...το κασετόφωνο prop...location ευαγγελισμός...όταν η ζωή κάνει styling...ευγνώμων γιατί αυτό το παιδί στο κρεββάτι δεν είμαι πια εγώ".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 04 Αυγούστου;

Ο μετρ του κομψού γυναικείου στυλ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του:

"Εγώ είμαι eighties survivor – έτσι λέγομαι. Ήταν η εποχή που είχαν μπει τα ναρκωτικά για τα καλά στην Ελλάδα. Ένας drug addict δεν υπήρχε περίπτωση να μην έβρισκε… Τέλος πάντων, εγώ έτυχε να μεγαλώνω, η εφηβεία μου να συμπέσει με εκείνη τη σκληρή δεκαετία του drugs, sεx and rock & roll. Προσγειώθηκα πολύ νωρίς στο χώρο της μόδας. Μόλις 16 χρονών να φανταστείτε έκανα την πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφηση."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share