Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Περιορίστηκε η πυρκαγιά στα Καλύβια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν τα καναντέρ (photos)

1 Αυγούστου 2017 11:47
Περιορίστηκε η πυρκαγιά στα Καλύβια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν τα καναντέρ (photos)

Περιορίστηκε το μέτωπο της Σαρωνίδας ενώ από τις πρώτες πρωϊνές ώρες επιχειρούν τα καναντέρ με ρίψεις νερού. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 80 πυροσβέστες με 55 άτομα του πεζοπόρου και υδροφόρες που ενισχύθηκαν από δυνάμεις της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου επιχειρούσαν όλη τη νύχτα στην περιοχή στην Ανάβυσσο όμως οι ισχυροί άνεμοι και το δύσβατο σημείο που μαίνεται ανεξέλγκτη η πυρκαγιά, έκαναν το έργο τους εξαιρετικά δύσκολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Θρασκιά - Φωτόπουλου: Η πρώτη... τοποθέτηση της Ράνιας μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου!

Η φωτιά, που ξέσπασε περίπου στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας καίει δασική έκταση στον Άγιο Παντελεήμονα της Αναβύσσου, στον λόφο Σκορδί. Το μέτωπο της Σαρωνίδας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ η φωτιά έφτασε τελικά μέχρι την παραλιακή και διακόπηκε για μια περίπου ώρα η κυκλοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κολάν της Ζωής Τζάνη που "διχάζει" και το θέαμα που είναι αντιαισθητικό! Κρίνετε μόνοι σας και το λάθος που απαγορεύεται να κάνετε

Επί τόπου βρίσκονται 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα από Αθήνα, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, πεζοπόρο τμήμα 55 ατόμων, εθελοντές με 11 οχήματα, υπάλληλοι δήμων!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share