Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε κλαμπ - Πολλοί τραυματίες!

30 Ιουλίου 2017 10:41
Γερμανία: Πυροβολισμοί σε κλαμπ - Πολλοί τραυματίες!

Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία στην περιοχή τα ξημερώματα - Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο δράστης έχει συλληφθεί

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Γι' αυτό χώρισαν η Ράνια Θρασκια και ο Ανδρέας Φωτόπουλος - Οι λεπτομέρειες που οδήγησαν στο διαζύγιο!

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε κλαμπ στην Κωνσταντία της Γερμανίας, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο αυτό.

Ένας ή περισσότεροι δράστες άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν "πολλοί άνθρωποι", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα και πλέον "δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος", είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν διευκρίνισε αν οι δράστες συνελήφθησαν, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες της ντισκοτέκ κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από την ντισκοτέκ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο νόστιμο brunch: Μικρά μπριός με ανθότυρο!

Η ντισκοτέκ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντίας, μιας πόλης στη νότια Γερμανία, πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελβετία.

πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share