Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δε με νοιάζει» - Σοκάρει η 18χρονη μετά το τραγικό τροχαίο! (Video)

24 Ιουλίου 2017 15:43
«Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δε με νοιάζει» - Σοκάρει η 18χρονη μετά το τραγικό τροχαίο! (Video)

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης πολλών ετών βρίσκεται μία 18χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη αφού τράκαρε το αυτοκίνητό της οδηγώντας μεθυσμένη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 14χρονη αδερφή της.

Η λεπτομέρεια ωστόσο που προκαλεί φρίκη είναι ότι η ασυνείδητη νεαρή μετέδωσε με live streaming τη στιγμή του θανάσιμου δυστυχήματος στον λογαριασμό της στο Instagram, καταγράφοντας μάλιστα τον εαυτό της να ξεστομίζει το αδιανόητο, διακηρρύσσοντας ότι «σκότωσε την αδερφή της αλλά δεν την νοιάζει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη: Τον ήθελαν στο Survivor 2 και τελικά θα είναι ο συμπαρουσιαστής στον "Nomads"! Για ποιον πρόκειται;

Η Obdulia Sanchez, από το Στόκτον, κατηγορείται ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι προκάλεσε το θανάσιμο τροχαίο στο Λος Μπάνος της Καλιφόρνια, που στοίχισε τη ζωή στην αδερφή της. Το υλικό που μετέδωσε live η ίδια η δράστιδα στο Instagram δείχνει την Obdulia να μιλάει στην κάμερα ενώ οδηγεί και την στιγμή που το αμάξι πέφτει πάνω σε έναν φράχτη και καταλήγει σε ένα λιβάδι.

Στις σκηνές σοκ που ακολουθούν, εμφανίζεται το άψυχο κορμί της 14χρονης Jacqueline Sanchez να κείτεται στο έδαφος, την ώρα που ένα άλλο ανήλικο κορίτσι που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης η Obdulia ακούγεται να λέει: «Σκότωσα την αδερφή μου αλλά δεν με νοιάζει. Σκότωσα την αδερφή μου. Ξέρω ότι θα πάω στη φυλακή αλλά δεν με ενδιαφέρει. Συγγνώμη μωρό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραθόπολη: Ψαριά που έχει προκαλέσει τρόμο σ' όλο το διαδίκτυο! Έπαθαν "εγκεφαλικό" όταν σήκωσαν τα δίχτυα! (photo)

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τα δύο ανήλικα κορίτσια στο πίσω κάθισμα δεν φορούσαν ζώνη, ενώ όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο του δυστυχήματος η μεθυσμένη 18χρονη αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη, ασκώντας μάλιστα βία ενάντια στους αστυνομικούς.

Μέλη της οικογένειας Sanchez επιβεβαίωσαν ότι η άτυχη έφηβη που θα γιόρταζε τα 15α της γενέθλια την επόμενη Κυριακή σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο, ενώ η συνομήλικη φίλη της βρίσκεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Όσο για την 18χρονη, αποδίδουν τα λεγόμενά της στο βίντεο στο σοκ που υπέστη από το τρακάρισμα και την ολέθρια κατάληξή του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share