Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Βούλιαξαν" οι παραλίες της Αττικής! (photos)

23 Ιουλίου 2017 18:02

Κυριακή, ο ήλιος κάνει την άσφαλτο να λιώνει. Ελάχιστοι εργάζονται, οπότε τι καλύτερο από το να φορτώσει κάποιος το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα και να ξεχυθεί σε κάποια κοντινή παραλία της Αττικής.

Κάποιοι προτίμησαν την Ανατολική Αττική και έκαναν ολόκληρο ταξίδι ταλαιπωρίας για να φτάσουν στον Σχοινιά ή στον Μαραθώνα, αφού οι δρόμοι από νωρίς το πρωί είχαν «πήξει» με αυτοκίνητα εκδρομέων που έψαχναν την όαση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπος: Η πιο κακιασμένη παίκτρια στο Shopping Star την πάτησε άσχημα στο τέλος! (video)

Το ίδιο σκηνικό και προς τα νότια προάστια. Άλιμος, Καβούρι, Βουλιαγμένη, δεν έπεφτε καρφίτσα. Ενώ λίγο μακρύτερα, Αγία Μαρίνα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσος, ζούσαν μεγάλες στιγμές με τόσο κόσμο να εκδράμει προς τα εκεί.

Κάποια στιγμή μάλιστα η ουρά στα φανάρια του Λαγονησίου που κάνει αριστερά προς Σαρωνίδα, και Ανάβυσσο, ξεπερνούσε το χιλιόμετρο. Υπομονετικά οι εκδρομείς έλιωναν μέσα στα καυτά αυτοκίνητα τους, προκειμένου να απολαύσουν τη δροσερή θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Αυτή είναι η μοιραία selfie για τον οποίο δολοφόνησαν τον 20χρονο τουρίστα στην Ζάκυνθο!

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share