Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαρακτικό: Γεννήθηκε ο γιος παίκτη που σκοτώθηκε στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε! (photos+video)

22 Ιουλίου 2017 12:32
Σπαρακτικό: Γεννήθηκε ο γιος παίκτη που σκοτώθηκε στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε! (photos+video)

Πριν από μερικές ώρες ήρθε στη ζωή ο γιος του Τιανγκουίνο, ενός από τους ποδοσφαιριστές που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Σαπεκοένσε τον περασμένο Νοέμβριο.

Μόλις μια εβδομάδα πριν από το μοιραίο ταξίδι, που κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, έμαθε ότι θα γίνει πατέρας. Ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του... Πανηγύριζε για το παιδί που θα ολοκλήρωνε την οικογενειακή χαρά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχεις μικρός πέος: Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις για να απολαύσεις ένα παθιασμένο σεξ! (photos)

Ο Τιανγκουίνο δεν ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του στη διάρκεια του τοκετού. Ήταν μόνη της, αλλά στο μυαλό της ήταν εκείνος που χάθηκε στα 22 του χρόνια στις 28 Νοεμβρίου 2016 λίγο έξω από το Μεδεγίν της Κολομβίας.

Ο μικρός δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, αλλά η μητέρα του, Γκρατσιέλε, έστειλε το δικό της μήνυμα λίγο μετά τη γέννησή του.

Κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, η σύζυγος του Τιανγκουίνο έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι ο μπαμπάς σου θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της ζωής μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού από τον Κώστα Λεφάκη! Ποια θα έχουν άκρως ερωτικό Αύγουστο;

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον άτυχο παίκτη της Σαπεκοένσε να μαθαίνει από τους συμπαίκτες του ότι θα γίνει πατέρας λίγες ημέρες πριν χάσουν οι περισσότεροι τη ζωή τους...

Πηγή: sdna.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share