Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Τρομερά νέα για την μικρή Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο πριν πέντε χρόνια!

20 Ιουλίου 2017 11:18
Τρομερά νέα για την μικρή Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο πριν πέντε χρόνια!

Πέντε χρόνια μετά από απίστευτες θεραπείες και ταλαιπωρία η μικρή Μυρτώ επέστρεψε στην Αθήνα. Τα μάτια της νεαρής που είχε κακοποιηθεί το 2012 στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου και νοσηλευόταν όλα αυτά τα χρόνια στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, λάμπουν από χαρά, όπως αποκάλυψε η μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου. Η ίδια καταγγέλλει και την απουσία του κράτους στις δύσκολες ώρες που πέρασε μαζί με την κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Με ψυχολογικά προβλήματα μεγάλο φαβορί του Survivor! Πρόκειται για τον...

"Από το κράτος δεν είχα απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα! Και ένα μηχάνημα οξυγόνου που είχαμε ζητήσει με αίτηση, πρωτόκολλα, και όλα αυτά. Από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα να φανταστείτε δεν έχουμε λάβει ούτε μια απάντηση, έστω αρνητική. Απολύτως τίποτα. Κυριολεκτώ" τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Το μεγάλο deal με πασίγνωστο και κούκλο Έλληνα ποδοσφαιριστή! Αυτός θα είναι ο "Ντάνος" του Survivor 2; Όλη η αλήθεια

"Όπως σας είπα, ήμουν τυχερή σε όλο αυτό που μου έτυχε γιατί υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που θέλησαν και βρέθηκαν να με βοηθήσουν. Διαφορετικά θα μέναμε στο κέντρο αποκατάστασης" αναφέρει. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν καταλαβαίνει από τα μάτια της Μυρτούς αν είναι ευχαριστημένη που γύρισε στην Αθήνα, η μητέρα της απαντάει: "Σίγουρα, ναι. Σαφέστατα! Είμαστε σε ένα ωραίο περιβάλλον που μας προσφέρθηκε με πολύ βοήθεια, γιατί δεν είναι μόνο αυτό"

"Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το μέλλον. Έχω μάθει να σκέφτομαι το παρόν" λέει ο φύλακας άγγελος της Μυρτούς. Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share