Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη η γυναίκα που περπατούσε φορώντας mini φούστα στην Σ. Αραβία - Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή της! (video)

18 Ιουλίου 2017 19:30
Συνελήφθη η γυναίκα που περπατούσε φορώντας mini φούστα στην Σ. Αραβία - Τι υποστηρίζει στην κατάθεσή της! (video)

Η αστυνομία στη Σαουδική Αραβία συνέλαβε τελικά τη γυναίκα που κυκλοφόρησε δημοσίως φορώντας μίνι φούστα και η οποία είχε αναρτήσει το σχετικό βίντεο στα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό "βόμβα": Πασίγνωστη και κούκλα Ελληνίδα "μπαίνει" στους "Νομάδες"! Όχι δεν πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε ότι η γυναίκα συνελήφθη στο Ριάντ, επειδή φορούσε «άσεμνα ρούχα» και παρέπεμψε την υπόθεσή της στον εισαγγελέα.

Η νεαρή γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία, που χρησιμοποιεί το όνομα Khulood στα social media, άρχισε να δέχεται πυρά όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Snapchat, στο οποίο περπατά σε ένα ιστορικό χωριό βόρεια του Ριάντ, φορώντας μίνι φούστα και κοντή μπλούζα. Στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες πρέπει να κυκλοφορούν δημόσια έχοντας το σώμα τους καλυμμένο, φορώντας αμπάγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι σχιζοφρενείς δολοφόνοι!

Πολλοί χρήστες των social media σε αναρτήσεις τους ζητούσαν τη σύλληψη της γυναίκας, αν και κάποιοι την επαινούσαν γιατί έδειξε θάρρος με τις ενδυματολογικές επιλογές της, θεωρώντας ότι δημοσίευσε το βίντεο ως μία μορφή διαμαρτυρίας για τους αυστηρούς κανόνες που επιβάλλονται στις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία.

Ομως, εκείνη δήλωσε στην αστυνομία ότι το βίντεο δημοσιεύθηκε εν αγνοία της. Οπως είπε στις αρχές, μαζί της ήταν ένας άνδρας συγγενής της, κάτι που απαιτείται επίσης στη χώρα και επέμεινε ότι δεν «ανέβασε» η ίδια το βίντεο στα social media.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share