Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε πύρινο κλοιό η Κροατία: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες!

25 Ιουλίου 2017
Σε πύρινο κλοιό η Κροατία: Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες!

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κροατία για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατακαίει δασικές εκτάσεις κατά μήκος των ακτών της Αδριατικής κι έχει καταστρέψει ή προκαλέσει ζημιές σε πολλά κτίρια σε χωριά κοντά στην πόλη Σπλιτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νομάδες: Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν ήδη κλείσει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα παίζει απέναντι στο Survivor 2;

Τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η φωτιά έχει εξαπλωθεί σε μια περιοχή 20 χιλιομέτρων και απειλεί τα χωριά Σρίνγινε, Σίτνο Γκόρνγε και Σίτνο Ντόνγε.

Δύο κατοικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς, την ώρα που οι πυροσβέστες κατάφεραν να αναχαιτίσουν τις φλόγες προτού επεκταθούν και κάψουν μια εκκλησία.

Άκρως εντυπωσιακά: Τα 10 ωραιότερα σπίτια στον κόσμο! (Photo)Άκρως εντυπωσιακά: Τα 10 ωραιότερα σπίτια στον κόσμο! (Photo)

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina μετέδωσε ότι από την πυρκαγιά έχουν προκληθεί προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στις πληγείες περιοχές και αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει.

Το έργο κατάσβεσης με τη συμμετοχή εκατοντάδων πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή με αποτέλεσμα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη να μην μπορούν να πετάξουν.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share