Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έκτακτη είδηση: Ανήκουν ή όχι τελικά τα συντρίμμια που βρέθηκαν Σεϋχέλλες στην μοιραία πτήση της Malaysian Airlines;

14 Ιουλίου 2017 17:45
Έκτακτη είδηση: Ανήκουν ή όχι τελικά τα συντρίμμια που βρέθηκαν Σεϋχέλλες στην μοιραία πτήση της Malaysian Airlines;

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Μαλαισία, τα συντρίμμμια που βρέθηκαν στις Σεϋχέλλες δεν ανήκουν τελικά στην πτήση MH370 της Malaysian Airlines, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από ην Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Μάρτιο του 2014.

Η τοποθεσία που βρίσκεται το αεροσκάφος, το οποίο εικάζεται ότι έχει καταπέσει στον Ινδικό Ωκεανό, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της παγκόσμιας αεροπορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μαγκιά του Σκλαβενίτη! Ανατρέπει τα δεδομένα για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 16/07!


Διάφορα συντρίμμια έχουν περισυλλεγεί από νησιά του Ινδικού Ωκεανού και τις ανατολικές ακτές της Αφρικής, και τουλάχιστον τρία από αυτά τα κομμάτια έχει επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από το εξαφανισμένο Boeing 777.

Οι Σεϊχέλες ανέφεραν χθες ότι εντοπίστηκαν δύο κομμάτια από συντρίμμια, που φαίνονταν να προέρχονται από το αεροσκάφος, και ότι είχαν ενημερώσει τη Μαλαισία.

Ωστόσο, οι Αρχές της Μαλαισίας, αφού ήρθαν σε επαφή με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις Σεϊχέλες ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα κομμάτια αυτά δεν προέρχονται από το επίμαχο αεροσκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Αυτός είναι ο λόγος που ο "μάγκας" στο Καλλιμάρμαρο χαστούκισε την γυναίκα του! (video)

«Η Ομάδα Ερευνών για την MH370 προχώρησε σε αξιολόγηση… και επιβεβαίωσε ότι τα συντρίμμια δεν προέρχονται από ένα Boeing 777 ή έναν κινητήρα Rolls Royce», ανέφερε σε ανακοίνωση ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share