Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα: "Οι παίχτες του Survivor τα παίρνουν σε "μαύρα"όπου εμφανίζονται και μάλιστα έχουν και..." Αποκλειστικό ρεπορτάζ

13 Ιουλίου 2017 10:07
Αποκάλυψη βόμβα:

Ωχ προβλέπουμε ότι με το ρεπορτάζ που έχει σήμερα το Αthensmagazine.gr θα γκρεμιστεί το ίντερνετ!!!

Ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες bar- club καταγγέλει ότι οι παίχτες του survivor όπου εμφανίζονται απαιτούν να πληρώνονται με "μαύρα" και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε...Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως για να μπείτε στο νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καύσωνας": Οι 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις διάσημων Ελληνίδων με μαγιό!

Την Δευτέρα που μας πέρασε ήμασταν όλοι καλεσμένοι σε ένα τεράστιο πάρτυ που έκανε το περιοδικό you. Εκεί λοιπόν στο "Ακρωτήρι" συναντήσαμε έναν επιχειρηματία από τους μεγαλύτερους στα βόρεια προάστια! Πως τα φέρνει η κουβέντα και εκεί που συζητάμε για το πάρτυ ως συνήθως κουτσομπολεύοντας το μάτι του επιχειρηματία πέφτει σε μια παίχτρια του survivor..."Α εδώ είναι και η (λέει το όνομα της) αυτό το κορίτσι είναι και ηθικό και μάλαμα κάτι άλλοι είναι όχι απλά λέρες αλλά και κωλόπαιδα" Τι εννοείς του λέμε!!! Καταλάβαμε ότι από το πουθενά πιάσαμε λαυράκι! Και ξεκινάει η απίστευτη διήγηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό...

"Στο μαγαζί μου μια γνωστή εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων έκανε ένα event θέλησε να καλέσει και τους παίχτες του survivor για να πάρει δημοσιότητα η εκδήλωση! Μην φανταστείτε τσάμπα. Με μπαξίσι καλό...Πάει λοιπόν ο κακομοίρης ο επιχειρηματίας και αναθέτει στην διαφημιστική να τους πλησιάσει για να τους προτείνει να έρθουν στο πάρτυ με ένα καλό τίμημα! Αμ δε ο τύπος που τους εκπροσωπεί,ένας από τους ίδιους, το ξεκαθάρισε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εξωτικό ελληνικό νησί με τα ζεστά νερά όλο τον χρόνο και χωρίς καθόλου κύμα! Που βρίσκεται; (photos)

Ο μάγκας θέλει 2000 για τα "λιμά" όπως τα λέει 4000 για τους "δεύτερους" και 8000 για τους "πρώτους". Τα παιδιά από την διαφημιστική του λένε ,οκ να δούμε έναν "δεύτερο" και 2 "λιμά" που κόβουμε τιμολόγιο,πως κανονίζουμε ημερομηνίες...Και απαντάει ο απίθανος που τους εκπροσωπεί. Τι τιμολόγιο ρε κορίτσι για "μαύρα"μιλάμε τα παιδιά δεν έχουν ούτε βιβλία ούτε εταιρείες όπου πηγαίνουν είναι"μαύρα" αλλιώς θα θέλανε τα διπλάσια"

Αν είναι αληθινή η διήγηση του επιχειρηματία μιλάμε για φοβερό μεροκάματο σε μαύρα.

Να ξεκαθαρίσουμε όμως το athensmagazine.gr σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει ότι όλα αυτά που λέει ο άνθρωπος είναι αλήθεια ή εμπεριέχουν και προσωπική πικρία που τα παιδιά του survivor δεν πήγαν από το μαγαζί του! Και όχι μόνο αυτό υπάρχουν παίχτες του παιχνιδιού που πραγματικά δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά... Άρα δεν είναι στην κατηγορία της "αρπαχτής μαύρα"

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr ο Γιώργος Χρανιώτης!

Σοκάρει ο πατέρας της Στο Πρωινό βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή για τη συμμετοχή του στο Survivor. Η Φαίη Σκορδά παρατήρησε το έντονο μαύρισμά του και η συζήτηση ξεκίνησε:

«Εγώ τα καλοκαίρια ούτως ή άλλως μαυρίζω, αλλά 4 μήνες και 10 μέρες, πήραμε πολύ ήλιο. Συνέρχομαι σιγά σιγά! Δεν ηρέμησα ακριβώς, γιατί το παιχνίδι συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό και τις αποσκευές σου. Δεν είχα συνηθίσει την πείνα, ούτε να σε τραβάνε κάμερες όταν πεινάς και όταν τρελαίνεσαι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές και καταιγίδες! Ο Σάκης Αρανούτογλου προειδοποιεί

Θέλει προσοχή. Ήμουν ο μεγαλύτερος στο Survivor, είμαι 43. Κι ο Μπο είναι στην ίδια ηλικία, έδινα και συμβουλές, γιατί ξέραμε ότι πήγαινε πολύ καλά το παιχνίδι, όχι το μέγεθος. Από ψιθύρους, από την παραγωγή. Για τον Ντάνο το είχα υποψιαστεί, από τον πρώτο μήνα του έλεγα ότι θα είναι ο νικητής. Δεν είναι μόνο διαίσθηση, δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο παρά μόνο να παίξεις και να φας, οπότε αρχίζεις να αισθάνεσαι πράγματα πάρα πολύ έντονα.

Πρώτον, δεν έφευγε, και δεύτερον, έβλεπες έναν άνθρωπο να προσφέρει, αυτό περίμενα ότι θα εκτιμηθεί από μένα και τους θεατές. Μου είπαν ότι γίναμε φιλαράκια για αυτό το λόγο, δεν ισχύει, για να έρθω κοντά με έναν άντρα πρέπει κάτι να συμβαίνει, είχαμε μια πολύ καλή σχέση, έχω την αίσθηση ότι είναι αληθινό και θα διαρκέσει. Αρπαχτή ως τώρα δεν έχω κάνει. Με καλέσανε δύο φορές και δεν πήγα. Στη Θεσσαλονίκη πήγα στο Survival Camp γιατί ήταν 3000 παιδιά που κάνει ο Αργιανίδης, και ήταν πολύ ωραίο!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει και για την όχι και τόσο θερμή σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έκανα Instagram γιατί μου είπαν ότι θα βοηθηθεί η προώθηση της δουλειάς μου, το Facebook με κούρασε, το κινητό μου έχει ακόμη πλήκτρα, δεν θα έχω social media στο κινητό μου. Με προσβάλλει και με θίγει πάρα πολύ να μου μιλάνε και να μην με κοιτάνε στα μάτια, αλλά την οθόνη του κινητού τους! Ένας τύπος έχει ανεβάσει ψεύτικο προφίλ με την εικόνα μου, το θεωρώ εγκληματικό και θα δω τι θα γίνει, του έχω κάνει report!» Η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε αν έγινε κάτι ερωτικό, και ο ίδιος της είπε ότι ο ρόλος της είναι πιο πικάντικος, όπου παραλίγο να δημιουργηθεί παρεξήγηση, αλλά αποσοβήθηκε και ο ηθοποιός απάντησε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στον εφιάλτη: Το τρομερό κόλπο για να μείνουν οι κατσαρίδες μακριά από το σπίτι σας!

«Υπήρχε ερωτική επιθυμία κάποιες στιγμές στον ύπνο. Είτε απομονώνεσαι είτε αφήνεις τον ύπνο να λειτουργήσει. Δεν μου αρέσουν κάποιες εκφράσεις μετά το Survivor, εγώ απλά θέλω να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, στο θέατρο και με την μπάντα μου, δεν σκοπεύω να αλλάξω τη ζωή μου! Συζητάω διάφορα πράγματα. Δεν είμαι προσεκτικός, δεν με ενδιαφέρει πολύ αν παρεξηγηθώ, αν θα φύγω από εδώ και αρχίσετε να με κράζετε όλοι μαζί, δεν θέλω να γίνω politically correct» είπε, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ψωρίαση που τον ταλαιπωρεί:

«Με το που απέκτησα ψωρίαση ντράπηκα να το δηλώσω, και αμέσως μετά είπα, αν είναι δυνατόν, πάμε να το πούμε, να βοηθήσουμε και περισσότερο κόσμο! Μου έχει κάνει και καλό: Δεν μπορώ να πίνω όσο έπινα στο παρελθόν, ούτε να τρώω τόσο! Μετά τον ενάμιση μήνα και συνειδητοποίησα τα όρια της φυσικής φυλακής που είμασταν, όλα αυτά ηρέμησαν πολύ περισσότερο!» κατέληξε. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share