Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κύπρος: Ενοχλήθηκε από την φασαρία και «κάρφωσε» τον συγκάτοικο του με μπαστούνι του γκόλφ

12 Ιουλίου 2017 12:16
Κύπρος: Ενοχλήθηκε από την φασαρία και «κάρφωσε» τον συγκάτοικο του με μπαστούνι του γκόλφ

Ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο θώρακα μετά από διαπληκτισμό που είχε με 56χρονο συμπατριώτη του με τον οποίο διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα στην συνοικία του Μούταλου, στην Πάφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκαβαλήστε λίγο: Οι παίκτες του Survivor, η βλακεία, η ντιβάρα και το άγνωστο σκηνικό με την Σόφη Πασχάλη!

Ο 56χρονος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για απόπειρα φόνου. Με βάση μαρτυρίες και πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 56χρονος ενοχλήθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο συγκάτοικος του, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα και άρχισε να κάνει φασαρία.

Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν ο 56χρονος φέρεται να άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να σπάσει στα δυο και ο 56χρονος να καρφώσει το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Ο ίδιος πάντως μετά την σύλληψη του ισχυρίστηκε ότι το θύμα, έπεσε πάνω στο σπασμένο μπαστούνι που κρατούσε και ότι πρόκειται για ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

Ο 56χρονος συνελήφθη ενώ το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού έχει επηρεαστεί ο πνεύμονας του, και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Πάφου. Όπως γράφει το sigmalive.com, η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share