Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αδημοσίευτες φωτογραφίες! (Photos)

10 Ιουλίου 2017 17:40
Για πρώτη φορά: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αδημοσίευτες φωτογραφίες! (Photos)

Μια σειρά από εικόνες της Νταϊάνα που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα και τις τράβηξε ο γιος της. πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά - αν όχι το πιο αγαπητό - πρόσωπα της Βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας με τη ζωή της να συνεχίζει με απασχολεί τα Μέσα ακόμα και 19 χρόνια μετά τον θάνατο της.

Είναι λογικό λοιπόν κάθε φορά που νέα στοιχεία για την προσωπικότητα της έρχονται στο φως, το ενδιαφέρον του Τύπου να συγκεντρώνεται πάνω τους. Πρόσφατο παράδειγμα κάποιες χειρόγραφες επιστολές που η γνωστή και ως «θλιμμένη πριγίπισσα» έστειλε στον φίλο και οικονόμο της Cyril Dickman. Μέσω αυτών, αποκαλύπτεται η αγάπη που είχε για τα παιδιά της, το δυνατό δέσιμο τους και ο «άτακτος» πρίγκιπας Harry.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H&M: Τα απίστευτα οικονομικά και σέξι εσώρουχα που θα βάλουν «φωτιά» στον σύντροφο σου!

Στις επιστολές αναφέρει: «Ο William λατρεύει τον μικρό αδελφό του και περνάει όλο τον χρόνο του πλημμυρίζοντας τον Harry με ατέλειωτες αγκαλιές και φιλιά, μην αφήνοντας τους γονείς να πλησιάσουν!». Σε μια άλλη αποκαλύπτει για τον πρίγκιπα Harry: «Τα αγόρια είναι καλά και απολαμβάνουν αρκετά το σχολείο, παρόλο που ο Harry μπλέκει μονίμως σε μπελάδες».


Αξίζει να αναφέρουμε πως τα χειρόγραφα σημειώματα της Diana θα δημοπρατήθηκαν στο Cambridge στις αρχές Ιανουαρίου μαζί με χριστουγεννιάτικες κάρτες που φέρουν τις υπογραφές του Καρόλου, της Ελισάβετ και του Φίλιππου. Η αξία τους υπολογίζεται στις 15.000 στερλίνες.


Μετά τις επιστολές ένα ακόμα εύρημα της πριγκίπισσας του λαού, Νταϊάνα, βγήκ εστο φως. Οι άγνωστες φωτογραφίες που της είχε τραβήξει ο μικρός Γουίλιαμ και αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι η Νταϊάνα υπήρξε η καλύτερη μητέρα στον κόσμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share