Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πέθαναν" τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ! Ένα εκατομμύριο likes η σελίδα στο facebook!

10 Ιουλίου 2017 16:02

«Στις 11 το πρωί, περίπου, την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, απεβίωσε ο αγαπημένος μας ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γεννήθηκε, στις 27 Δεκεμβρίου του 1948, στο Σατορού. Θα μας λείψει, αλλά δεν θα τον λησμονήσουμε. Παρακαλούμε εκφράστε τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια σας, σχολιάζοντας και κάνοντας like σε αυτή τη σελίδα», αναφερόταν σε σελίδα στο Facebook.

Η σελίδα «R.I.P. Gérard Depardieu» στο Facebook πήρε σχεδόν ένα εκατομμύριο like. Εκατοντάδες θαυμαστές του ηθοποιού, που μεταξύ άλλων έχει ενσαρκώσει τον Οβελίξ και τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ, έσπευσαν να συλλυπηθούν για τον θάνατο του 68χρονου ειδώλου τους.

Όμως, η είδηση ήταν ψευδής! Για μία ακόμη φορά, ειδήσεις «πεθαίνουν» μια διασημότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκάλυψη: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα λάβει τελικά 100.000 ευρώ ως έπαθλο! Ποιο είναι το πραγματικό ποσό; Όλη η αλήθεια!

Το Σάββατο, 8 Ιουλίου, εκπρόσωποι του ηθοποιού επιβεβαίωσαν ότι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ δεν είναι νεκρός: «Μπήκε στη μακριά λίστα των διασημοτήτων που έχουν γίνει θύματα αυτής της φάρσας. Είναι ακόμη ζωντανός και καλά στη υγεία του, πάψετε να πιστεύετε ό,τι βλέπετε στο Ίντερνετ.»

Πολλοί, βλέποντας την «είδηση» του θανάτου του, ήσαν δύσπιστοι, καθώς είχαν πάρει το μάθημά τους από τους «θανάτους» πολλών διασημοτήτων τους τελευταίους μήνες. Άλλοι εξοργίστηκαν. Πρόσφατη σφυγμομέτρηση που διεξήγαγε το Celebrity Post έδειξε πως το 76% των ερωτηθέντων δεν θεωρεί πια ότι είναι αστείο η φημολογία για τον θάνατο του Ντεπαρντιέ.

Πολλοί, όμως, πίστεψαν. Και δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν ότι ο θάνατος ενός σημαντικού ηθοποιού θα ήταν είδηση στα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα. Και ότι η είδηση αυτή δεν υπήρχε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share