Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Παιδάκι πήγε στο νηπιαγωγείο κουβαλώντας στην τσάντα του μια βόμβα!

10 Ιουλίου 2017 12:33
Απίστευτο! Παιδάκι πήγε στο νηπιαγωγείο κουβαλώντας στην τσάντα του μια βόμβα!

Το παιδάκι λοιπόν, στην καθημερινή του διαδρομή προς το σχολείο, περνούσε από ένα δάσος. Στην τσάντα είχε το κολατσιό του και περπατούσε αμέριμνο. Τυχαία είδε κάτι που το προκάλεσε ενδιαφέρον. Το πήρε και το έβαλε στην τσάντα του, δίπλα στο κολατσιό του.

Το παιδάκι έβγαλε αυτό που βρήκε και το ακούμπησε σε ένα ράφι του παιδικού σταθμού. Οι καθηγητές έπαθαν πανικό. Τελικά ήταν μια βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και απομάκρυναν τα παιδιά από το κτίριο. Οι πυροτεχνουργοί την αφόπλισαν και το... παράξενο συμβάν έλαβε τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ζάκυνθο: Σοκάρει ο ιατροδικαστής! Φωτογραφίες - φρίκη από το πτώμα του νεκρού τουρίστα!

Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στην Γερμανία. Λόγω των συχνών βομβαρδισμών κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι πυροτεχνουργοί 70 χρόνια μετά, καλούνται συχνά για να αφοπλίσουν βόμβες σε εργοτάξια, σε δάση, σε χωράφια, ακόμη και στους κήπους σπιτιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλάμα": Ο Ντάνος... Σεφερλής συνάντησε τον πραγματικό Μάριο στο Survivor του... Δελφιναρίου! (video)

Το παιδάκι λοιπόν, στην καθημερινή του διαδρομή προς το σχολείο, περνούσε από ένα δάσος. Στην τσάντα είχε το κολατσιό του και περπατούσε αμέριμνο. Τυχαία είδε κάτι που το προκάλεσε ενδιαφέρον. Το πήρε και το έβαλε στην τσάντα του, δίπλα στο κολατσιό του. Το παιδάκι έβγαλε αυτό που βρήκε και το ακούμπησε σε ένα ράφι του παιδικού σταθμού. Οι καθηγητές έπαθαν πανικό. Τελικά ήταν μια βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου! Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και απομάκρυναν τα παιδιά από το κτίριο. Οι πυροτεχνουργοί την αφόπλισαν και το... παράξενο συμβάν έλαβε τέλος. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται στην Γερμανία. Λόγω των συχνών βομβαρδισμών κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι πυροτεχνουργοί 70 χρόνια μετά, καλούνται συχνά για να αφοπλίσουν βόμβες σε εργοτάξια, σε δάση, σε χωράφια, ακόμη και στους κήπους σπιτιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share