Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Η αστρονομική πρόταση και το "χρυσό" συμβόλαιο του Ντάνου με μεγάλη εταιρεία! Μόνο εδώ όλη η αλήθεια

7 Ιουλίου 2017 12:43
Survivor - αποκλειστικό: Η αστρονομική πρόταση και το

Το Survivor ήρθε, καθήλωσε τους τηλεθεατές και άφησε πίσω του... πλούσια κληρονομία! Διάσημοι και Μαχητές έγιναν όλοι... διάσημοι και πλέον αναζητούν ένα καινούργιο βήμα στην ζωή τους, εκμεταλλευόμενοι την απήχηση που απέκτησαν από το ριάλιτι!

Τα σενάρια που έχουμε ακουστεί για όλους τους παίκτες, πριν ακόμα τελείωσε το Survivor και αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο είναι πολλά! Προτάσεις και αστρονομικά ποσά που θα τους αλλάξουν την ζωή! Φυσικά πρωταγωνιστής σ' όλο αυτό δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι, Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο αγαπητός σε όλους, όπως έδειξε άλλωστε και η μεγάλη ψηφοφορία, φέρεται να έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση αξίας 230.000 ευρώ από εταιρεία γαλακτοκομικών, απορρίπτοντας παράλληλα προτάσεις για διαφήμιση ζυμαρικών, αλλά και αναψυκτικού! Μάλιστα διάφορα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Αγγελόπουλος έχει ήδη υπογράψει το μεγάλο deal! Κάτι που μετέφερε και ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τι ισχύει όμως; Ποια είναι η αλήθεια; Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share