Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Βενζινοπώλης στα βόρεια προάστια βίασε τις ανήλικες κόρες του φίλου του!

6 Ιουλίου 2017 18:00
Σοκ! Βενζινοπώλης στα βόρεια προάστια βίασε τις ανήλικες κόρες του φίλου του!

Ένας βενζινοπώλης είναι ο βασικός κατηγορούμενος σε υπόθεση ασέλγειας με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια, που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο βενζινοπώλης σε συνοικία των βορείων προαστίων φέρεται ότι ασέλγησε στις κόρες ενός φίλου του που κατοικούν λίγα μέτρα πιο μακριά.

Τόσο ο ίδιος όσο και ένας κατηγορούμενος που υπέδειξαν τα κορίτσια βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Όπως γράφει η Espresso ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας των κοριτσιών είπε στο δικαστήριο: «Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Είναι καλόκαρδος, αλλά παρασύρθηκε από τα ίδια του λάθη». Όπως είπε «εγώ είμαι φιλάσθενος, πάσχω από κατάθλιψη. Έχω δυσκολίες στο γάμο μου. Εγώ σκεφτόμουν αθώα, πίστευα ότι αγαπάει τα παιδιά. Η κόρη μου η Μ. μου είπε ότι της είπε πως είναι άρρωστος και θέλει συνεχώς να κάνει σεξ».

Ο γιος του κατηγορούμενου είπε ότι είχε μια σύντομη σχέση με ένα από τα δύο θύματα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι τους συμμετείχε και ο πατέρας του.

Η μητέρα των κοριτσιών είπε ότι δεν ήθελε τα παιδιά να πηγαίνουν στο βενζινάδικο, αλλά ο πατέρας τους διαφωνούσε. «Η μικρή μίλησε τελικά και έμεινε και τέσσερις μήνες σε κλινική», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Ένας βενζινοπώλης είναι ο βασικός κατηγορούμενος σε υπόθεση ασέλγειας με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια, που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο βενζινοπώλης σε συνοικία των βορείων προαστίων φέρεται ότι ασέλγησε στις κόρες ενός φίλου του που κατοικούν λίγα μέτρα πιο μακριά. Τόσο ο ίδιος όσο και ένας κατηγορούμενος που υπέδειξαν τα κορίτσια βρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Τρίπολης. Όπως γράφει η Espresso ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας των κοριτσιών είπε στο δικαστήριο: «Τον γνωρίζω από μικρό παιδί. Είναι καλόκαρδος, αλλά παρασύρθηκε από τα ίδια του λάθη». Όπως είπε «εγώ είμαι φιλάσθενος, πάσχω από κατάθλιψη. Έχω δυσκολίες στο γάμο μου. Εγώ σκεφτόμουν αθώα, πίστευα ότι αγαπάει τα παιδιά. Η κόρη μου η Μ. μου είπε ότι της είπε πως είναι άρρωστος και θέλει συνεχώς να κάνει σεξ». Ο γιος του κατηγορούμενου είπε ότι είχε μια σύντομη σχέση με ένα από τα δύο θύματα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι τους συμμετείχε και ο πατέρας του. Η μητέρα των κοριτσιών είπε ότι δεν ήθελε τα παιδιά να πηγαίνουν στο βενζινάδικο, αλλά ο πατέρας τους διαφωνούσε. «Η μικρή μίλησε τελικά και έμεινε και τέσσερις μήνες σε κλινική», ανέφερε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share