Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - παρασκήνιο: Ποιος από τους Βασάλο ή Μισθοφόρο πάει στον ημιτελικό; Αποκάλυψη...

3 Ιουλίου 2017 14:05
Survivor - παρασκήνιο: Ποιος από τους Βασάλο ή Μισθοφόρο πάει στον ημιτελικό; Αποκάλυψη...

Το Survivor μετακομίζει απόψε και από τον Άγιο Δομίνικο έρχεται στην Ελλάδα για τα τελευταία δύο επεισόδια της σεζόν και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή!

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη, εκεί που θα βρίσκονται σίγουρα οι Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Αγγελόπουλος που έχουν κερδίσει τις δύο ατομικές ασυλίες! Μάλιστα ο Ντάνος είναι και ο τελευταίος που τα κατάφερε όπως είδαμε στο επεισόδιο που μας καθήλωσε την Κυριακή!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μάλιστα το επεισόδιο ήταν αρκετά... έντονο με τον Μισθοφόρο να τον έχει "τσιμπήσει" κάποια μύγα και να τα βάζει με τον Γιάννη Σπαλιάρα! Δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα που έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αυτό που του έμεινε ήταν να πιάσει στο στόμα του την μάνα του Σπαλιάρα και το έκανε…

Την ώρα λοιπόν που έχασε το πρώτο ματς από τον Αγγελόπουλο με τεράστιο θράσσος είπε στον πάγκο ο μισθοφόρος: «Ευτυχώς που με κερδίζει ο Ντάνος για να χαίρεται ο Σπαλιάρας…» και συνεχίζει..»Ναι γέλα! Ελπίζω να σε χαίρεται η μάνα σου που σε ταΐζαμε εμείς τόσο καιρό…»

Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες του τον κοιτούσαν ενώ ο Μάριος τόνισε ότι είναι ντροπή αυτό που κάνει να πιάνει μανάδες στο στόμα του. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην συνέχεια ήρθε το συμβούλιο του νησιού! Εκεί που είδαμε κάτι που δεν πιστεύαμε πως θα δούμε ποτέ! Τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βάζει τα κλάματα! Ο Ντάνος έκανε τον δικό του απολογισμό και θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε μέσα στο σπίτι και τις όμορφες και τις άσχημες…

«Είμαι μόνος μου. Τα παιδιά μου είπαν να πάω μαζί τους στην καλύβα τους όμως, δεν θέλω. Έμεινα τελευταίος στην καλύβα τον Διάσημων και ήθελα να μην το αφήσω μόνο του έτσι από επιλογή γυρνούσα μόνος μου…» και συνέχισε ξεσπώντας σε δάκρυα…» Πολλές φορές σε αυτό το σπίτι ένιωσα ανεπιθύμητος! Δεν με ήθελε κανείς… Τουλάχιστον κάποιοι που αποχώρησαν προς το τέλος κατάλαβαν τι είμαι και λύσαμε τις διαφορές! Δυσκολεύτηκα πολύ… Κοίτα, το ότι είμαι ακόμη εδώ χαίρομαι πάρα πολύ και αν κοντραρίστηκα με κάποιους ήταν για να υπερασπιστώ τις αξίες του σπιτιού μου. Και καλά έκανα…Ήταν δύσκολα, δέχθηκα πόλεμο και βγήκα νικητής! Αλλά δυσκολεύτηκα πολύ!», ενώ δεν μπορούσα να κρύψει τα δάκρυα του, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια…Δείτε την απίστευτη εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί, που βάζει όλα τα πράγματα στην θέση τους:

Και φτάνουμε στην ώρα της κρίσης! Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία ήταν αυτός που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους. Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Ο Γιάννης ακούγοντας το χαμογέλασε και ο ίδιος δήλωσε περήφανος που έχει φτάσει εως εδώ. Ευχαρίστησε το κοινό που τον στήριξε τόσο καιρό αλλά και όλα τα παιδιά που πέρασαν όλες αυτές τις στιγμές μαζί! «Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα παιδιά το αξίζουν περισσότερο από εμένα… Πάντα υπάρχει το παραπάνω βέβαια θα ήθελα να μπω στην τετράδα, από την άλλη όμως αισθάνομαι γεμάτος και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστος…»

Από την άλλη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει αφού του έφυγε τεράστιο βάρος που θα συνεχίσει να είναι στο παιχνίδι μιας και είχε αγχωθεί πως θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει…Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Και πάμε τώρα στα... ντόπια! Οι παίκτες, όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα, από τα ξημερώματα βρίσκονται στην Ελλάδα για την τελική ευθεία του Survivor! Εκεί που σήμερα θα δούμε ένα... ασυνήθιστο επεισόδιο με πλάνα από την τελευταία τους μέρα στον Άγιο Δομίνικο αλλά και ταυτόχρονα live με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει τον παίκτη που αποχωρεί!

Ο Σκάι για να ξεδιαλύνει το τοπίο και να καταλάβει ο κόσμος τι θα συμβεί εξέδωσε και μία επίσημη ανακοίνωση για το σημερινό επεισόδιο: «Στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου, θα συμμετάσχουν τρεις παίκτες. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη κερδίσει μία θέση, ενώ ο τρίτος παίκτης θα αναδειχθεί μέσα από νέα ψηφοφορία που θα διεξαχθεί απόψε στις 9 το βράδυ, ανάμεσα στους Κώστα Αναγνωστόπουλο και Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους θα πάει στον ημιτελικό και ο άλλος θα αποχωρήσει.»

Όσο για το ποιος θα κερδίσει την μάχη και θα κάνει παρέα σε Μάριο και Ντάνο στον ημιτελικό; Όλες οι διαδικτυακές ψηφοφορίες που γίνονται τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά μπροστά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο! Θα επιβεβαιωθεί όπως και στην ψηφοφορία του ΣΚΑΙ; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share