Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Επισκέφτηκαν το νησί που έχει ταφεί η Νταϊάνα παρέα με τα παιδιά τους!

3 Ιουλίου 2017 13:17
Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Επισκέφτηκαν το νησί που έχει ταφεί η Νταϊάνα παρέα με τα παιδιά τους!

Επισκέφτηκαν το νησάκι όπου έχει ταφεί η Νταϊάνα, το οποίο περιβάλλεται από μια λίμνη στο τεράστιο αγρόκτημα των προγόνων της

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι πραγματοποίησαν ιδιωτική επιμνημόσυνη δέηση, χθες, στο μνήμα της μητέρας τους, καθώς την 1η Ιουλίου, η Νταϊάνα θα γιόρταζε τα 56ά γενέθλιά της.

Τους πρίγκιπες συνόδευσαν η σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ, και μέλη της οικογένειας της Diana, ενώ μαζί ήταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού Τζορτζ και Σάρλοτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Πλάνα από την άφιξη των φιναλίστ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες, αποθέωση για... Μισθοφόρο! (videos)

Η λειτουργία τελέστηκε στο νησάκι όπου έχει ταφεί η Νταϊάνα, το οποίο περιβάλλεται από μια λίμνη στο τεράστιο αγρόκτημα των προγόνων της, της οικογένειάς Σπένσερ, στο Άλθορπ της κεντρικής Αγγλίας. Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι τέλεσε τη λειτουργία.

Η Νταϊάνα, η πρώτη σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου και διαδόχου του βρετανικού θρόνου, σκοτώθηκε σε ηλικία 36 ετών στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι, όταν η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ-Φάγιεντ συνετρίβη σε σήραγγα, καθώς ο οδηγός της προσπαθούσε να ξεφύγει από τους παπαράτσι που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες κυνηγώντας το ζευγάρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share